Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Να μπορούν οι αναπληρωτές να αναλάβουν ηλεκτρονικά υπηρεσία ζητά η ΠΕΑΔ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιούλιος, 2018 - 13:31 | Στην Κατηγορία:

ΠΕΑΔ

Η Π.Ε.Α.Δ. προσπαθώντας να στηρίξει με κάθε τρόπο τους συναδέλφους που ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο με τις διαδικασίες παρουσίας στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, ειδικά όσες βρίσκονται στις νησιωτικές περιοχές (π.χ. Κυκλάδων, Δωδεκανήσου), στην έναρξη κάθε σχολικού έτους, ζητά από το Υπουργείο να μεριμνήσει έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας.

Εκατοντάδες συνάδελφοι κάθε χρόνο που κατευθύνονται στις νησιωτικές περιοχές υποχρεούνται να παρουσιαστούν πρώτα στις έδρες των ΔΔΕ και ακολούθως στο νησί/σχολική μονάδα της οριστικής τους τοποθέτησης. Κάτι τέτοιο τους επιβαρύνει όχι μόνο οικονομικά καθώς αναγκάζονται να κάνουν έξοδα επιπλέον, μετά μάλιστα από μια περίοδο ανεργίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά για όσους έχουν μαζί και τα παιδιά τους αποτελεί μια ακόμη ταλαιπωρία που προστίθεται ούτως ή άλλως στην γενικότερη απαξίωση λόγω της παρατεταμένης απουσίας μόνιμων διορισμών.

Ευελπιστούμε ότι το Υπουργείο άμεσα θα προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.