Thumbnail
Επείγουσα ανάγκη

       Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Εορδαίας και της Καρδίτσας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναζητούμε νέους δότες μυελού των οστών για τον μαθητής μας, μετά την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

            Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσέλθουν έξω από Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 5 Ιουλίου κατά την διάρκεια της συναυλίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαΐας με την Μελίνα Ασλανίσου.

            Οι συμπολίτες μας την υπόλοιπη Ελλάδα μπορούν επίσης να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή αν προσέλθουν στους κατά τόπους συλλόγους ή νοσοκομεία, δίνοντας δείγμα σάλιου για την αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαΐας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα