Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΛΜΕ ΚΙ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το συνάδελφο Δ.Κουγιάνου


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 10:12 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόσφατα εκλιπόντος συναδέλφου Διονύση Κουγιανού εκπαιδευτικού και Διευθυντή στο Γυμνάσιο Ιθάκης.

Ο συνάδελφος υπηρέτησε  και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά. Στάθηκε πάντα αρωγός στην προσπάθεια και τους αγώνες  της ΕΛΜΕ-ΚΙ και συνολικά του εκπαιδευτικού κινήματος για ένα  Δημόσιο Σχολείο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών. Στάθηκε όμως με τον ίδιο ζήλο  και πλάι στους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς στα προβλήματα  και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν πάντα με συναδελφικό  πνεύμα. Το αποτύπωμά του θα μείνει για πάντα στην μνήμη της κοινωνίας της Ιθάκης που έζησε και υπηρέτησε όσο και  της εκπαιδευτικής κοινότητας που συνεχίζει.   

Αργοστόλι 13/02/2018

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα