Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκπαιδευτικοί ίδιας ειδικότητας τοποθετούνται με διαφορετικό τρόπο υπολογισμού των μορίων - Τι ζητά η ΔΟΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιούνιος, 2018 - 11:09 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Σε συνεδρίαση καλεί τις επόμενες ημέρες η ΟΔΕ τα Π.Υ.Σ.Π.Ε, προκειμένου να προχωρήσουν στην τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις.

Σύμφωνα με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία, δημιουργείται σοβαρό ζήτημα εξ αιτίας δικαστικών αποφάσεων, οι οποίες δικαιώνουν συναδέλφους που υπηρετούσαν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως προς τη μεταφορά της μοριοδότησής τους, επί των συνθηκών διαβίωσης, από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια, αφού θα παρουσιαστεί το φαινόμενο συνάδελφοι της ίδιας ειδικότητας να τοποθετούνται με διαφορετικούς όρους μοριοδότησης.

Είναι αυτονόητο ότι οι τοποθετήσεις πρέπει να πραγματοποιούνται με ενιαίο τρόπο αντιμετώπισης των εκπαιδευτικών (με βάση τον τρόπο μοριοδότησης των φετινών μεταθέσεων) ως προς το κριτήριο συνθηκών διαβίωσης.

Η ΔΟΕ καλεί το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε σχετική ρύθμιση και σε παροχή οδηγιών προς τα υπηρεσιακά συμβούλια για την ενιαία αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.