Thumbnail
Του Κωνσταντίνου Κοντσιώτη, Αιρετού ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου 2018, ο κ. Γεωργούσης, ακολουθώντας την τακτική του Γκαίμπελς “λέγε-λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει”, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να αλλάξει τη συζήτηση θολώνοντας τα νερά. Μετά από 6 και πλέον μήνες, επανέρχεται στη δήλωσή του στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (21/11/2017), την οποία είχα χαρακτηρίσει “ξαναζεσταμένο φαγητό” τότε, όταν με δόλιο τρόπο κάποιο μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. τη διέρρευσε στον Τύπο για να πλήξει εμένα. Φυσικά, η απάντηση δόθηκε.

Πέρα από τις ανακρίβειες και τα ψέματα που αναφέρει στο κείμενό του, ότι τάχα κανένα μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. δεν αμφισβήτησε τη δήλωσή του, ενώ ο ίδιος ήταν απών (ας διαβάσει τα πρακτικά και να μην εμπιστεύεται τους συντρόφους του), ότι τάχα ο υπάλληλος ενημέρωσε την άλλη μέρα εμένα (έγινε το αντίθετο μετά από αρκετές μέρες), ότι το σύστημα δήθεν χρησιμοποιούνταν πέραν της δεκαετίας για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών, για το σήμερα και την ουσία δεν αναφέρει τίποτα.

Ζώντας σε εικονική πραγματικότητα και δημιουργώντας σενάρια συνωμοσιολογίας, ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να προσθέτει κανένα νέο στοιχείο, παρά μόνο το ότι δημοσίως δηλώνει ότι δεν θεωρεί τίποτα και κανέναν ύποπτο!!! Για το ότι η δίκη η οποία είχε οριστεί στις 6/6/2018 και δεν έγινε, με αποκλειστική ευθύνη της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας, δε λέει ούτε κουβέντα.

Έτσι αντιλαμβάνεται την ισονομία και τη χρηστή διοίκηση ο κ. Γεωργούσης; Να βγαίνει μια δυσμενής απόφαση χωρίς προηγούμενη ακρόαση από τον Προϊστάμενο, ο υφιστάμενος να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και να περιμένει την κρίση της και ο Προϊστάμενος να προσπαθεί και τελικά να καταφέρνει την αναβολή της δίκης.

Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης, αλλά ο κ. Γεωργούσης, για να βοηθήσει τη διοίκηση που τον διόρισε μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., σερβίρει πάλι το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;

Λάρισα 21/06/2018

Κοντσιώτης Κωνσταντίνος
MSc Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης
Αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανσέληνος με φόντο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Full Moon Sleepover στο ΚΠΙΣΝ: Πανσέληνος, σινεμά, παιχνίδια και δράσεις μέχρι το ξημέρωμα
Διανυκτέρευση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με θερινό σινεμά, silent disco, καγιάκ, yoga και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες – με φόντο την πανσέληνο...
Full Moon Sleepover στο ΚΠΙΣΝ: Πανσέληνος, σινεμά, παιχνίδια και δράσεις μέχρι το ξημέρωμα
opekepe-arxeio_0.jpg
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικηγόροι και γιατροί έπαιρναν αγροτικές επιδοτήσεις με πλαστές δηλώσεις
Δικαστικές εξελίξεις και νέες νομοθετικές παρεμβάσεις μετά τις αποκαλύψεις για παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικηγόροι και γιατροί έπαιρναν αγροτικές επιδοτήσεις με πλαστές δηλώσεις