Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Όταν ο Αδωνις, μάζευε τα σπασμένα της Χρυσής Αυγής


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος, 2013 - 13:35 | Στην Κατηγορία:

Αυτά γίνανε πέρυσι τέτοιον καιρό, μέσα Σεπτεμβρίου...

Όταν οι Χρυσαυγίτες έκαψαν το κουρείο ενός Πακιστανού στη Μεταμόρφωση και μαχαίρωσαν έναν Έλληνα πελάτη που αντέδρασε, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε με ερώτηση του στη Βουλή να μαθει αν το κουρείο και ο ιδιοκτήτης του ήταν νόμιμοι. Που σε απλά ελληνικά υπονοεί ότι για να του το κάψουμε σημαίνει ότι ήταν παράνομος, για να μην πούμε ότι αν ήταν παράνομος καλά κάνανε και του το κάψανε

 Η ερώτηση απευθυνόταν στον Δένδια.

Αυτά γίνανε πέρυσι τέτοιον καιρό, μέσα Σεπτεμβρίου...

Αυγή


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εξεταστική Επιτροπή: Ο Λεωνίδας Γεωργιάδης διατηρούσε επί 14 χρόνια συναλλαγές με το Ε.Ντυνάν

Τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή όμως διαψεύδουν τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς αποκαλύπτουν πως ο αδελφός του έκανε μπίσνες με το νοσοκομείο επί 14 χρόνια. Μάλλον ο Άδωνις Γεωργιάδης «ξέχασε» τα άλλα 13 χρόνια συναλλαγών του αδελφού του με το Ντυνάν...

Υπόμνημα των εργαζομένων στο Ντυνάν: Τα πάντα ήταν συμφωνημένα

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη και Λοβέρδου το υπόμνημα των εργαζομένων του Ερρίκος Ντυνάν που κατατέθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία!.

Μυστικό σύμφωνο του Γεωργιάδη με τον Μαρτίνη της Τράπεζας Πειραιώς αποκαλύπτει η Αυγή - Τι λέει ο πρώην υπουργός

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Αυγή", το εν λόγω έγγραφο φέρεται να μην έχει πρωτοκολληθεί και η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία θα πρέπει να το αναζητήσει είτε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, είτε από τους άλλους συνυπογράφοντες.

Σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Κοτόπουλο, φακές, ρύζι... ο, τι πάρεις 12,5 ευρώ! - Δείτε το τιμολόγιο

Αυτά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Παύλος Πολάκης