Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Χειροπέδες στον καθηγητή - Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 8 Ιανουάριος, 2014 - 20:34 | Στην Κατηγορία:

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες  σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και στελέχους του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομη συγκέντρωση. Αύριο περνάει εισαγγελέα. Σε περίπτωση που καταδικαστεί, μεταξύ άλλων, αντιμετωπίζει και την ποινή της απόλυσης


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος, σιδηροδέσμιος στα Προπύλαια, ανάμεσα σε δύο νεαρούς αστυνομικούς που θα μπορούσαν να ήταν μαθητές του. Σημαδιακή, συμβολική η εικόνα. 

Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ στέλνοντας στην Ασφάλεια τους δασκάλους… Στην επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν «δημόσιο κίνδυνο» σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας που απαγόρευσε τη σημερινή συγκέντρωση.

Παρά την αστυνομική τρομοκρατία, η συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων στην Ομόνοια μαζικοποιείται, με πλήθος διαδηλωτών να αψηφούν την απαγόρευση και να φτάνουν δίπλα στην απαγορευμένη ζώνη.

Ο Π. Αντωνόπουλος, καθηγητής μαθηματικών, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνελήφθη στη διάρκεια άσκησης έντονης αστυνομικής βίας κατά των συνδικαλιστών Γρ. Καλομοίρη, Τ. Τουλγαρίδη κ.ά., καθώς και της  βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Αφρ. Σταμπουλή.

 

Πηγή: mao.gr

Η φωτογραφία από @dromografo


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα