Thumbnail
Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ακόμα ένα περιστατικό βίας σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Το περιστατικό συνέβη στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα στην περιοχή Ταλαχασί την Πέμπτη.

«Έχουμε δύο θύματα από πυροβολισμούς στο χώρο του πανεπιστημίου» ανέφερε ο εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, χωρίς όμως να ενημερώσει για το αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για το δράστη ή τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα Democrat, οι πυροβολισμοί ήταν τουλάχιστον τέσσερις και συνέβησαν στον πρώτο όροφο κτηρίου. Άμεσα περισσότεροι από 30 αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με το που ενημερώθηκε η αστυνομία για το περιστατικό έστειλε αμέσως μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα φοιτητών και εργαζομένων με οδηγίες για να παραμείνουν ασφαλείς, ενώ οι χώροι του πανεπιστημίου αποκλείστηκαν αμέσως.
 
Σύμφωνα με αναφορές φοιτητών στο Twitter, ο δράστης της επίθεσης «συνελήφθη», κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως, ούτε και έχει γνωστοποιηθεί το αν είναι τραυματίας.

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας