Thumbnail
Συνολικά το 66% των ερωτηθέντων έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη για τον Άσαντ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι 72% και της ΝΔ 69%.

Αρνητική γνώμη για τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, αλλά και για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία έχει η πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ.

Συνολικά το 66% των ερωτηθέντων έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη για τον Άσαντ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι 72% και της ΝΔ 69%.

Επίσης, το 72% των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί την στρατιωτική επέμβαση, αντίθετα με το 9% που θα την προτιμούσε ως λύση του συριακού προβλήματος.

Από τους ψηφοφόρους των τριών κομμάτων, περισσότερο κατά της επέμβασης είναι του ΣΥΡΙΖΑ (77%) και ακολουθούν του ΠΑΣΟΚ με 69% και της ΝΔ με 61%.

Τέλος, το 78% δεν θέλει η Ελλάδα να δεχθεί να παρέχει διευκολύνσεις, αντίθετα με το 18% που θα ήθελε το αντίθετο. Από τους ψηφοφόρους των τριών κομμάτων, περισσότερο αντίθετοι -όπως και παραπάνω - είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, αντίθετοι με την παροχή διευκολύνσεων είναι το 84% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 68% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και το 66% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Πηγή www.skai.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα