Thumbnail
Τι λένε στις καταθέσεις τους οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί που κατέθεσαν για το περιστατικό του περιπτέρου στα Εξάρχεια, υποστήριξαν σύμφωνα με πληροφορίες, ότι πλήρωσαν κανονικά τα νερά που αγόρασαν και το επεισόδιο οφείλεται σε προκλήσεις από ομάδα νεαρών που δεν είχε σχέση με το περίπτερο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί μίλησαν για δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα, ο ένας είναι υπάλληλος του περιπτέρου και ο δεύτερος φέρεται να είναι υπάλληλος του περιπτέρου.
 
Ο φερόμενος ως υπάλληλος επιμένει ότι τα γεγονότα έγιναν έτσι όπως απεικονίζονται στο επίμαχο βίντεο και υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί έκλεψαν τα νερά.
 
Αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προκειμένου να δοθεί σαφής απάντηση για το ποια από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο βίντεο είναι υπάλληλοι του περιπτέρου.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Στ. Μπαλάσκας, υποστήριξε το ίδιο ακριβώς με αυτό που υποστήριξαν στις καταθέσεις τους οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό, ότι δηλαδή πλήρωσαν τα νερά και μάλιστα τόνισε ότι ο περιπτεράς έπρεπε να συλληφθεί.

 


topontiki.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-sxoleio
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγά μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
Περισσότερα πλάνα από το έδαφος δείχνουν τους δύο μαθητές λυκείου να εκτοξεύονται από τις σκάλες αλλά να συνεχίζουν να παλεύουν ακόμα και μετά την...
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγά μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες