Thumbnail
Κάτω τα χέρια από τη μαχόμενη εκπαίδευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.  

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

 www.p-e-filis.gr

Άνω Λιόσια 23.5.2014

[email protected]
                                          

Προς:     Τα μέλη του Συλλόγου μας, ΔΟΕ, ΑΔΕΔΥ

ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ 

ΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   

 


Το ΔΣ του συλλόγου εκπ/κών ΠΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής ομόφωνα στηρίζει την κινητοποίηση του συλλόγου εκπ/κών ΠΕ ″Γ. Ρίτσος″ στους Μολάους Λακωνίας. Η κινητοποίηση είναι στην Τρίπολη (στην εκπαιδευτική περιφέρεια Πελοποννήσου) την Τρίτη 27/5/2014, ημέρα εκδίκασης της πειθαρχικής δίωξης  της Προέδρου του Συλλόγου «Γ. Ρίτσος» και Αιρετής Εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, Παπαδοπούλου Ελισάβετ.
Το ΔΣ του συλλόγου μας, όπως και δεκάδες σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, έχει άλλες δύο φορές καταγγείλει τον δ/ντή εκπ/σης Λακωνίας εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμέριστη συμπαράστασή του προς τη συνάδελφο Ελισάβετ Παπαδοπούλου. Στο τετρασέλιδο παραπεμπτικό έγγραφό του, ο  δ/ντής εκπ/σης Λακωνίας έχει «κατεβάσει» όλη τη νομοθεσία, εγκυκλίους ακόμα και του ποινικού κώδικα. Χρησιμοποιεί ακόμα και τον ΚΟΚ!!!

Το θράσος δεν έχει όρια. Τη στιγμή που γραφειοκράτες μεγαλοσυνδικαλιστές, τσιράκια των κυβερνώντων και καταδικασμένοι τελεσίδικα από τα ποινικά δικαστήρια παίρνουν χάρη από τον πρόεδρο της δημοκρατίας(!!) , οι δάσκαλοι της τάξης και ταυτόχρονα συνδικαλιστές της πράξης διώκονται πειθαρχικά με αστεία κατηγορητήρια πίσω από την ψευδεπίγραφη φράση «ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας».

Καλούμε τη ΔΟΕ να στηρίξει την κινητοποίησή του Συλλόγου «Γ. Ρίτσος» και των υπόλοιπων συλλόγων της Πελοποννήσου. Η ομοσπονδία πρέπει να είναι εκεί σύσσωμη και όχι απλώς μια αντιπροσωπεία. 

Καλούμε την  ΑΔΕΔΥ, την ΟΛΜΕ, τους  Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε., τις ΕΛΜΕ, τις Επιτροπές Αγώνα, τα Σωματεία, τους Φορείς της Εκπ/σης,   να στηρίξουν την κινητοποίησή αυτή, γιατί οι δρόμοι μας είναι κοινοί απέναντι σ’ αυτούς που μας θέλουν φοβισμένους, υποταγμένους και πειθήνιους στις αποφάσεις τους.

 

Έφτασε η ώρα να απαιτήσουμε την κατάργηση των νόμων που διέγραψαν εκ των προτέρων το κριτήριο της αθωότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους και μας οδήγησαν στις άδικες παραπομπές στα Πειθαρχικά, στις διαθεσιμότητες και στις αργίες!

-    Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους! Δεν τους φοβόμαστε! Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!

-    Εμείς αγωνιζόμαστε για να έχει ο λαός μας δημόσια και δωρεάν παιδεία  και όχι για το χαμηλής ποιότητας ταξικό  σχολείο της αγοράς, που αυτοί σχεδιάζουν!

-    Η διοικητική τρομοκρατία δε θα περάσει!

-    Ο συνδικαλισμός  δε θα ποινικοποιηθεί!

-    Οι εκπρόσωποί μας στους Συλλόγους και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια δε θα τιμωρηθούν, γιατί άσκησαν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους!

Ο πρόεδρος

Γιάννης Μαρούτας

 

Η Γραμματέας

Σταυρούλα Μπίσσια

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραγωδία στο Πικέρμι: Νεκρός σε τροχαίο οδηγός που προσέκρουσε σε κολώνα
O 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ
Τραγωδία στο Πικέρμι: Νεκρός σε τροχαίο οδηγός που προσέκρουσε σε κολώνα
ypoyrgeio paideias
Υπουργείο Παιδείας: Το ΦΕΚ με τις νέες κατηγορίες ποινών των μαθητών και οι ευθύνες του Συλλόγου διδασκόντων
ΦΕΚ 2531/29-4-2024 Τροποποίηση της υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/ 21-5-2019 υπουργικής απόφασης «Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της...
Υπουργείο Παιδείας: Το ΦΕΚ με τις νέες κατηγορίες ποινών των μαθητών και οι ευθύνες του Συλλόγου διδασκόντων