Thumbnail
 Του αιρετού Σωκράτη Παππά

03/23-03-15

Ύστερα από την ακόμα μία φορά εκτός πραγματικότητας και απαράδεκτη παρουσίαση της τελευταίας συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ από την αιρετό της Δράσης, θα  ήθελα με αυτή την επιστολή να ενημερώσω τους συναδέλφους για τις ανακρίβειες που εξέθεσε ξανά, θέλοντας να κάνει προσωπική και ψευδέστατη πολεμική εναντίον μου!

Ελάχιστα τα πρώτης γραμμής ζητήματα για τα οποία το ΠΥΣΔΕ κλήθηκε  να αποφασίσει σε αυτή τη συνεδρίαση. Κυρίως άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και αναγνωρίσεις τίτλων αναπληρωτών. Συζητήθηκαν και ενστάσεις συναδέλφων που τοποθετήθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση που απουσίαζα. Έκανα δεκτές  όλες τις αιτιάσεις των συναδέλφων, οι οποίες απορρίφθηκαν με 3-2 και απόφαση της Διοίκησης, ενώ η συνάδελφος αιρετός της Δράσης, έκανε δεκτές μόνο τις δύο από τις τρεις, με αποτέλεσμα η τρίτη ένσταση συναδέλφου από τον Παλαμά, να απορριφθεί με ψήφους 4-1 και την αιρετό της Δράσης να ταυτίζεται σε αυτή με τα μέλη της Διοίκησης, και με το επιχείρημα ότι δεν υπηρετεί σε Γενικό Λύκειο, ενώ οι αιτιάσεις και οι περιπτώσεις και των τριών ήταν σχεδόν ίδιες. Αυτά εύκολα μπορεί κάποιος να τα διασταυρώσει από τα πρακτικά του ΠΥΣΔΕ.

Αν και απουσίαζα από το Συμβούλιο που πήρε την απόφαση να συμπληρώσει το κενό Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Σοφάδων, επειδή αναφέρθηκε σε εμένα ξανά η αιρετός της Δράσης χωρίς να συμμετείχα στην απόφαση, πρέπει να ενημερώσω τους συναδέλφους ότι η πρόταση που παρουσιάζει στην ενημέρωσή της, αποκρύπτει εσκεμμένα ότι ο εκπαιδευτικός που έχει 9 ώρες άνεση και προτάθηκε από την ίδια, έχει το μάθημα της Πληροφορικής σε δεύτερη ανάθεση και σύμφωνα με το νόμο που η ίδια πολλές φορές επικαλείται, το κενό θα πρέπει να καλυφθεί από εκπαιδευτικό που έχει το μάθημα σε πρώτη ανάθεση, και μόνο ελλείψει τέτοιου θα πάμε σε κάλυψη με δεύτερη  ανάθεση!

Συνάδελφοι, η παραπληροφόρηση και η «μισή αλήθεια» ήταν διαχρονικά μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν από καθεστώτα και πολιτικές παγκοσμίως. Το ότι γίνεται «όπλο» στη φαρέτρα των στελεχών της Δράσης, είναι κάτι που πρέπει να κάνει τους συναδέλφους να επανεξετάσουν την άποψή τους για αυτή τη Συνδικαλιστική Παράταξη.

Με τιμή

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Αιρετός εκπρόσωπος των καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας

Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Δ.Ε.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!