Thumbnail
Το τηλεοπτικό συνεργείο οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση με την αιτιολογία ότι τραβούσε πλάνα από την Αμερικανική Βάση της Σούδας στα πλαίσια τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων βρίσκεται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος του Σκάι Μάριος Διονέλης μαζί με τον εικονολήπτη του. Το τηλεοπτικό συνεργείο οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση με την αιτιολογία ότι τραβούσε πλάνα από την Αμερικανική Βάση της Σούδας στα πλαίσια τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Έτσι αυτή την ώρα έχει γίνει προσαγωγή του δημοσιογράφου και του εικονολήπτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η προσαγωγή έγινε κατόπιν εντολής της Στρατιωτικής Μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο Τηλεοπτικός Σταθμός των Αθηνών όσο και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το χειρισμό της υπόθεσης ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται αν το συνεργείο είχε τραβήξει τηλεοπτικό υλικό από τη Βάση, προκειμένου αυτό να παραδοθεί στις αρχές.

Πηγή: Left.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka_55-353x221_0.jpg
Εκπαιδευτικοί Πειραιά: «Δεν θα περάσουν η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και ο αυταρχισμός»
Στάση εργασίας και συγκέντρωση αύριο (22/05) και ώρα 8:00 έξω από το 4ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού
Εκπαιδευτικοί Πειραιά: «Δεν θα περάσουν η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και ο αυταρχισμός»