Thumbnail
Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ»

Όντως οι 1992 εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα υπάρχουν και είναι εδώ, αντιδρούν, αντιστέκονται βρίσκονται στο γραφείο του κου Αρβανιτόπουλου  (Βασ. Γεωργίου Α' & Κουντουριώτου 147,  4ος όροφος, Πειραιάς) και σας καλούν σε συνέντευξη τύπου στο γραφείο  του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που μας το «παραχώρησε» για να δώσουμε συνέντευξη τύπου,  γιατί πάνω από όλα η παράδοση  και ο «ξένιος  Ζευς» επιβάλουν την φιλοξενία στο ζεστό αυτό χώρο, ξέρετε αυτόν που γίνονται οι  μικροεξυπηρετήσεις και τα ρουσφετάκια.

Καλούμε κύρια  τα διεθνή  μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  να παραβρεθούν στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Φιλοδοξούμε να μας τιμήσει με την παρουσία του και ο κος Υπουργός. Παρότι βεβαία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στους μονόλογους  και τις «διαρροές» που κάνει με τους  αυλικούς του στα ΜΜΕ.

Απευθυνόμαστε στο ξένο τύπο κύρια, γιατί σε αύτη τη χωρά  την περίοδο της κατοχής η ενημέρωση γίνονταν από το BBC και τη περίοδο της χούντας από την Ντόυτσε Βέλλε. Η αναφορά στις δυο αυτές ιστορικές περιόδους δεν γίνετε τυχαία. Ο οικονομικός πόλεμος των αγορών και η δικτατορία των πληρωμένων κοντυλοφόρων του συστήματος μας έχει κάνει αόρατους, ενώ ο κ. Υπουργός  μας έχει «τακτοποιήσει» ήδη,   1200 ανάφερε πως απορροφήθηκαν στις 26-10-13 στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο υπουργείο Παιδείας.

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10302-25-10-13-dt-xeretismos-ypourgou.html

Ακόμα και έτσι να ήταν όμως, τι γίνεται με τους υπολοίπους έως τους 1992 εκπαιδευτικούς που τέθηκαν για δεύτερη φορά σε διαθεσιμότητα. Βέβαια, όλες αυτές οι απορίες παρεξήγησης γίνονται γιατί έχει να κάνει με «κακοπροαίρετους» εκπαιδευτικούς που όλα αυτά τα χρόνια δούλευαν και στήριζαν την τεχνική εκπαίδευση .

 Η κατανόηση που δείχνουμε τους 4 αυτούς  μήνες της διαθεσιμότητας είναι πρωτόγνωρη, δυστυχώς όμως δεν την αναγνωρίζουν  ούτε οι τράπεζες ούτε οι ιδιοκτήτες των SUPER MARKET.

Καλούμε σήμερα τον Υπουργό με την φυσική του παρουσία, τον πειστικό του πανεπιστημιακό  λόγο, μα πάνω από όλα την πολιτική του τιμή να μας τα εξηγήσει.

Να  τηρήσει τις υποσχέσεις του ότι δεν απολύεται κανείς εκπαιδευτικός .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ   ΚΑΝΕΙΣ   ΜΑΘΗΤΗΣ  ΚΑΝΕΙΣ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 

Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα (δις)

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιριαα
Επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ - Που αναμένονται σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Σε ποιες περιοχές, σήμερα Σάββατο, τα φαινόμενα θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα
Επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ - Που αναμένονται σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες