Thumbnail
alfavita.gr

Δεν τους έφτανε η εισβολή  στο κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού-Αργυρούπολης, πριν απο λίγη ώρα όλως τυχαίως με την ίδια  ανώνυμη "καταγγελία περί κατοχής ναρκωτικών" η αστυνομία μαζί με τον ΕΟΦ εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία των Γιατρών Του Κόσμου

«Και η Περιφέρεια ήρθε πριν από λίγες μέρες και μας έψαξε, αλλά τότε ήταν ανώνυμη η καταγγελία», αναφέρει στο koutipandoras.gr ο Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος της ΜΚΟ. «Αυτή τη φορά, όμως, μας είπαν ότι ο καταγγέλλων ανέφερε το όνομά του, το οποίο φυσικά αρνήθηκαν να μας αποκαλύψουν», συμπληρώνει.

«Δεν είχαμε καμια αμφιβολία ότι δεν θα έβρισκαν κάτι», αναφέρει ο κ. Κανάκης. «Αλλά είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε ποιος είναι πίσω από την καταγγελία. Είχαμε πληροφορίες ότι η Περιφέρεια θα πήγαινε και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Απ” ό,τι βλέπετε, είμαστε τα 2 ιατρεία που «ενοχλούν» περισσότερο κάποιους», καταλήγει.

Λίγο  πριν έκαναν έφοδο  στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης λειτουργεί το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» που προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με ελάχιστους ή μηδαμινούς οικονομικούς πόρους που κατοικούν στα όρια των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου και Αγίου Δημητρίου και στερούνται κοινωνικής ασφάλισης. 

Δηλαδή κάτι που αντιβαίνει  στην πολιτική και την πρακτική της κυβέρνησης η οποία έχει βάλει στόχο να καταστείλει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών και υπάλληλοι του ΕΟΦ με την παρουσία πταισματοδίκη εισέβαλαν στο Κοινωνικό Ιατρείο μετά από ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση «παράνομων ουσιών», το πρωί της Πέμπτης.

Όπως καταγγέλλουν μέλη του κοινωνικού ιατρείου «έγινε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ ότι διακινούμε ναρκωτικές ουσίες ανεξέλεγκτα σε ναρκομανείς, και για αυτό τον λόγο κάνουν τον έλεγχο. Φυσικά πρόκειται για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες που θα μάθουμε ποιος τις έχει κάνει. Κάποιους τους πονάει η δράση μας, να ξέρουν όμως ότι όσο μας χτυπάνε τόσο θα δυναμώνουμε».
 
 
Μερικές εικόνες από την «εγκληματική» δραστηριότητα του Ιατρείου και του Φαρμακείου:
 
 
 
 
 
Πληροφορίες: email: [email protected]
 
Τηλέφωνο Γραμματείας
210-9631-950
 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα