Thumbnail
Ανακοίνωση των Παρεμβάσεων Δ.Ε.

Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής κομμουνιστής δάσκαλος  Κώστας Παπλωματάς

Με οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο και σύντροφο Κώστα Παπλωματά, που εντελώς αναπάντεχα έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι. Ο Κώστας Παπλωματάς, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, ήταν γνωστός και αγαπητός στον εκπαιδευτικό κόσμο και το συνδικαλιστικό κίνημα για το ήθος, τη σκέψη, τη μαχητικότητα, την αγωνιστικότητα και την ακεραιότητά του. Παλέψαμε μαζί για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, για την κατοχύρωση των μορφωτικών δικαιωμάτων της νεολαίας, για αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις, για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων.

Θα είναι πάντα παρών στους αγώνες μας, θα τον θυμόμαστε πάντα ως παράδειγμα δασκάλου και αγωνιστή. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους συντρόφους του.

Καλό ταξίδι, αγαπητέ φίλε, συνάδελφε και σύντροφε Κώστα!

ΑΘΗΝΑ, 19–1–2015

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα