Thumbnail
Συγκέντρωση αγροτών από την Κρήτη και από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στο Σύνταγμα, κατά της επιβολής φόρου στα ακίνητα. 

Συγκέντρωση αγροτών από την Κρήτη και από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στο Σύνταγμα, κατά της επιβολής φόρου στα ακίνητα. 

Ο αντιπρόεδρος  της  Πανελλήνιας  Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), κύριος Κωνσταντίνος Σκιαδάς, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των φορέων στη Βουλή, κατηγόρησε την κυβέρνηση  ότι δεν στηρίζει την αγροτική ανάπτυξη της χώρας.
Μάλιστα υποστήριξε ότι το σχέδιο νόμου περί του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων, θα γονατίσει τους αγρότες,  οι οποίοι δε θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στη φορολόγηση που θα κληθούν να πληρώσουν. 
 
Κατά τον κύριο Σκιαδά, η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, στον οποίο θα πρέπει να βασιστούμε για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη στη Χώρα. 
 
Με βάση το σχέδιο νόμου,  ο φόρος στα αγροτεμάχια θα υπολογιστεί με βασικό συντελεστή το ένα ευρώ ανά στρέμμα και  κατά περίπτωση, την εφαρμογή των συντελεστών θέσης, χρήσης, άρδευσης, απαλλοτρίωσης και του συντελεστή ύπαρξης κατοικίας.
 
Το συλλαλητήριο οργανώνεται με πρωτοβουλία του συνδέσμου των αγροτών Κρήτης, οι οποίοι άρχισαν να καταφθάνουν από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.
 
 
Επιμέλεια: Ράνια Παπαδοπούλου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα