Thumbnail
ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ - “ΞΕΣΠΙΤΏΝΟΥΝ” ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής μετά το χαρακτηρισμό αρκετών εκπαιδευτικών ως ‘πλεοναζόντων’ προωθεί τη μετακίνησή τους ακόμα και σε νησιά της Β΄ Πειραιά. Δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς εκπαιδευτικοί εξαναγκάζονται να ξεσπιτωθούν διαλύοντας την οικογενειακή και προσωπική ζωή τους και μέσα σε αυτές τις συνθήκες να προσφέρουν σε μια σωστή εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν παρέμβαση την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι προτίθενται να μετακινήσουν εκπαιδευτικούς από την Α΄ Πειραιά σε νησιά της Β΄ Πειραιά εφαρμόζοντας το νόμο 3848 της Διαμαντοπούλου για υποχρεωτικές μετακινήσεις μέσα στην περιφέρεια.

Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε οποιαδήποτε μετακίνηση εκπαιδευτικού, που θα έχει τραγικές επιπτώσεις για την οικογένειά του και θα σημάνει περαιτέρω υποβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.

Καλούμε σε επαγρύπνηση όλους τους εκπαιδευτικούς,  το βαρέλι δεν έχει πάτο, η επίθεση θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Μπαίνει επιτακτικά η ανάγκη για την ανασύνταξη του κινήματος, αποδυνάμωση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού συμπόρευση με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ για την απόκρουση αυτών των εξελίξεων.

-          ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

-          ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αθήνα 24/10/2013

Επιτροπή Ανατολικών Συνοικιών του ΠΑΜΕ εκπ/κών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mlkke.jpg
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές
«Όταν λέμε "Έξω από την ΕΕ" εννοούμε και εργαζόμαστε για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Εννοούμε παλλαϊκό αγώνα για την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας,...
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές