Thumbnail
Από το info-war.gr

Με χιούμορ απαντούν οι χρήστες του Facebook στο παραλήρημα του υπουργού παιδείας Α. Λοβέρδου, ο οποίος κάλεσε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίζει τους μαθητές που καλούν συμμαθητές τους σε συνέχιση των καταλήψεων.

Γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο για τη ναζιστικού τύπου διαπόμπευση οροθετικών γυναικών, που θα του εξασφάλιζαν λίγες ψήφους πριν από τις εκλογές, ο “σοσιαλιστής” υπουργός αντιγράφει τώρα και πρακτικές από την εποχή του γερουσιαστή Μακάρθι στις ΗΠΑ.

Άγνωστοι αλλά και γνωστοί χρήστες του facebook, όπως η σκηνοθέτης Ζωή Μαυρουδή, που αποκάλυψε, το παρασκήνιο της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών στο ντοκιμαντέρ της Ερείπια, καλούν δημοσίως τους μαθητές να συνεχίσουν τις καταλήψεις τους.

loverdos

 

Το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου και συγκεκριμένα ο υπουργός παιδείας αντιγράφουν την πάγια πρακτική διαδοχικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αναζητούσαν “υποκινητές” πίσω από τις μαθητικές καταλήψεις.

Συγκεκριμένα οι υπουργοί παιδείας Σουφλιάς και Κοντογιαννόπουλος είχαν αποδώσει το κύμα των καταλήψεων της περιόδου 90-91 στο ΠΑΣΟΚ ενώ μερικά χρόνια αργότερα το ΠΑΣΟΚ απέδιδε τις μαθητικές κινητοποιήσεις στο ΚΚΕ. Τώρα ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να παίξει το ρόλο του “υποκινητή”.

Στο ηχητικό που ακολουθεί ακούγονται διαδοχικά ο υπουργός παιδείας της ΝΔ Β. Κοντογιαννόπουλοςαπό το 1990, ο υπουργός δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Ευ. Γιαννόπουλος και ο υπουργός παιδείας του ΠΑΣΟΚ Γ. Αρσένης.

Πηγή: info-war.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συναυλία αλληλεγγύης
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση και εμπορευματοποίηση της παιδείας
Συναυλία αλληλεγγύης προς τους εκπαιδευτικούς
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση και εμπορευματοποίηση της παιδείας