Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μαθητική πορεία ενάντια στο νέο Λύκειο (Φωτορεπορτάζ)


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιούνιος, 2014 - 14:42 | Στην Κατηγορία:

Έντονες διεργασίες φαίνεται πως εξελίσσονται εντός του μαθητικού κινήματος, καθώς μετά από πολύ καιρό οι μαθητές βγήκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στο νέο λύκειο, αλλά και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική. Τα μαθητικά μπλοκ κινήθηκαν αλληλέγγυα και προς το Υπουργείο Οικονομικών όπου βρίσκονται οι καθαρίστριες. Το κάλεσμα για την σημερινή πορεία, βοήθησαν και τα κοινωνικά δίκτυα όπου έδωσαν την δυνατότητα  να μαθευτεί η κινητοποίηση.

Στην πορεία είδαμε πανό που έγραφαν: "ενάντια στο εκπαιδευτικό σύστημα του ολοκληρωτισμού αντιεξουσιαστικό μαθητικό μέτωπο" ,  "κάτω η αντιεκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης, Μαθητές Παλλήνης" , "Κάτω το ταξικό νέο λύκειο της αμάθειας, εξέγερση για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ανυπόταχτος μαθητής"

Παρακάτω δείτε φωτορεπορτάζ και ενημέρωση από τον @Dromografo

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα