Thumbnail
Η συνάδελφος εγκαλείται με μια κατηγορία ασαφή, γενικόλογη, αναχρονιστική μόνο και μόνο για να βρεθεί κάτι να κατηγορηθεί. 

Του  Νταλιάνη   Πέτρου

Αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Πελοποννήσου

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

            Στη Λακωνία  διενεργείται ΕΔΕ, μετά από εντολή του Δντή Π.Ε. Λακωνίας, σε βάρος της Προέδρου εκπαιδευτικών Μολάων «Γιάννης Ρίτσος» και αιρετής στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας Παπαδοπούλου Ελισάβετ για αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας.    

            Η συνάδελφος εγκαλείται με μια κατηγορία ασαφή, γενικόλογη, αναχρονιστική μόνο και μόνο για να βρεθεί κάτι να κατηγορηθεί.       

Αυτές   οι μέθοδοι είναι  καταδικασμένες στην  συνείδηση του λαού. 

             Διώκεται επειδή υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, αποκάλυψε την τραγική πραγματικότητα των σχολικών μονάδων, τα πολλά λειτουργικά κενά που υπάρχουν στο Νομό Λακωνίας.

            Η δίωξη έχει συνδικαλιστικό και πολιτικό χαρακτήρα.   Έρχεται να προστεθεί στη βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί ενάντια σε κάθε εργαζόμενο/μενη, στην προσπάθεια χτυπήματος κάθε αντίδρασης απέναντι στις αυθαιρεσίες και τις πολιτικές επιλογές Κυβέρνησης, Υπουργείου Παιδείας, Διοίκησης.  

Προσπαθεί να τρομοκρατήσει την ίδια και τους εκπαιδευτικούς. Έχει στόχο να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση, να χτυπήσει τη συλλογική στάση των εκπαιδευτικών, των συλλόγων διδασκόντων.

            Επιχειρείται η υποταγή των εκπαιδευτικών σε μια πολιτική που επιδιώκει την ακύρωση των εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων, σε μια πολιτική που λεηλατεί τη ζωή και τις ανάγκες των εργαζομένων.

            Θέλουν κάθε εργαζόμενο υποταγμένο στη βαρβαρότητα των μνημονίων, στις επιταγές του ΔΝΤ της Ε.Ε. με σκυμμένο το κεφάλι στο περιβάλλον διάλυσης της Δημόσιας Δωρεάν Εκπαίδευσης  και κάθε κοινωνικού αγαθού. 

            Στο εξής οι Σύλλογοι, οι αιρετοί θα μπορούν να εκφράζονται μόνο αν η άποψή τους είναι σύμφωνη με αυτή της Διοίκησης.

            Θέλουν υπάκουους,      και  ασπόνδυλους εκπαιδευτικούς και όχι εκπαιδευτικούς που υπερασπίζονται το Δημόσιο Σχολείο και την Δημόσια Εκπαίδευση. Θέλουν εκπαιδευτικούς υποταγμένους  και όχι  εκπαιδευτικούς που στέκονται με παρρησία και υπερασπίζουν  με θάρρος, εντιμότητα και ειλικρίνεια τις συλλογικές αποφάσεις  και τα  εργασιακά δικαιώματα.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΡΑ.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα