Thumbnail
Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Αρκαδία - ΒΙΝΤΕΟ

Το ΚΚΕ μέσω του εκπροσώπου του, του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, επιτέθηκε κατά των εργατών της ΒΙΟΜΕ και του αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής να περάσει το εργοστάσιο στα χέρια των εργαζομένων. 

Να θυμίσουμε ότι το εργοστάσιο (Θεσσαλονίκη) ανήκε στον όμιλο της Φιλκεραμ Τζόνσον το οποίο άφησε τους εργαζόμενους απλήρωτους για μήνες και κατόπιν παράτησε την επιχείρηση στο έλεος. Σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Αρκαδία το ΚΚΕ τους κατηγόρησε ότι μετατράπηκαν σε βιομήχανους και ότι είναι αδύνατον να υπάρξει ευημερία στον καπιταλισμό. Ο εκπρόσωπός τους μάλιστα μίλησε και με απαξιωτικό τρόπο για τις υπόλοιπες δυνάμεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση (βίντεο.

Η καταγγελία έγινε από τον Δημήτρη Νικολάου, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Αρκαδίας. Συγκεκριμένα ο Δ. Νικολάου κατήγγειλε την κοινή εκδήλωση των ΕΚΑ, Παγκάκι και ΒΙΟΜΕ και τόνισε "οι εκπρόσωποι του Σωματείου ΒΙΟΜΕ και όχι μόνο αυτοί μας έδειξαν πως οι εργάτες μπορούν να γίνουν βιομήχανοι και μάλιστα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης. Από κοινού αναρχοανταρσυοαντιεξουσιαστές, μνημονιακοί όπως ο πρόεδρος του ΕΚΑ Αρκαδίας και στέλεχος της ΔΑΚΕ, αντιμνημονιακοί όπως ο αντιπρόεδρος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσαν μία εκδήλωση που είναι ο ορισμός του αποπροσανατολισμού των εργαζομένων" και συμπλήρωσε "τα παραμύθια περί ευημερίας στον καπιταλισμό με οποιαδήποτε διαχείριση πρέπει να τελειώνουν"
 

Διαβάσε λεπτομέρειες για τον αγώνα των εργατών της ΒΙΟΜΕ και ΕΔΩ στη σελίδα τους

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα