Thumbnail
ΕΛΜΕ Χανίων

ΕΛΜΕ Χανίων: Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας τη  Πέμπτη (02/04) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια στις 11:00π.μ.

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση που υπέστη ο γνωστός για τη δράση του στα κινήματα αλληλεγγύης αλλά και την πολύτιμη ιατρική προσφορά του στην κοινότητα Γενικός Ιατρός Δημήτρης Μακρέας από ομάδα φασιστών το βράδυ της 25ης Μαρτίου και τη δίκη των 3 κατηγορούμενων την  Πέμπτη 2 Απριλίου με την σκανδαλώδη για την επιείκειά της,  πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της "απρόκλητης επίθεσης", το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη 2/4 από τις 11 το μεσημέρι και ως την λήξη του ωραρίου για όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού, ώστε να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια στις 11 το μεσημέρι.

  • Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε φαινόμενο φασιστικής και ρατσιστικής βίας και απαιτούμε την  παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ όσοι συμμετείχαν στην φασιστική επίθεση.
  • Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων θα συμμετέχει στην συζήτηση με τον ιατρό Δ. Μακρέα την Τετάρτη  1/4 στις 9.00  το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και καλεί και τους συναδέλφους να την παρακολουθήσουν.

Εκ μέρους τους ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων

                   ο  Πρόεδρος                ο  Γ. Γραμματέας
                   Άρης  Ρέττος           Γιάννης  Νικολάου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνοδος
Χαμόγελα και σιωπή η απάντηση των πρυτάνεων στις προσβλητικές δηλώσεις Μπέου
 «Κάποιοι από εσάς μη γελάτε. Χαίρομαι που κάποιοι στηρίζετε και κάποιοι άλλοι κρατάτε ουδέτερη στάση»
Χαμόγελα και σιωπή η απάντηση των πρυτάνεων στις προσβλητικές δηλώσεις Μπέου
Μουσείο Ακρόπολης
ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 155 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης
Η ημερομηνία για 155 θέσεις εργασίας στο Μουσείο Ακρόπολης - Προσλήψεις αποφοίτων Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 155 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης