Thumbnail
ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής

ΨΗΦΙΣΜΑ

Δευτέρα 20 Απριλίου, 8.30πμ, συγκέντρωση
και πορεία στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού
Η εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει τις πιο μαύρες σελίδες των στρατοπέδων συγκέντρωσης και είναι απόγονοι των δοσίλογων της ναζιστικής κατοχής. Όλοι εμείς που τιμούμε τους αγώνες της Αντίστασης στην κατοχή, τις θυσίες των μαρτύρων στα Καλάβρυτα, το Κομμένο, την Καισαριανή, το Δίστομο, το Χορτιάτη και τόσες άλλες μαρτυρικές πόλεις, απαιτούμε την απομόνωση και την τιμωρία των νεοναζί.
Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους, ανάπηρους.
Οι νεοναζί είναι έτοιμοι να στηρίξουν την εργοδοσία της ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης κόντρα στα εργατικά συνδικάτα και να τα αντικαταστήσουν με κίτρινα φιλοεργοδοτικά «σωματεία.» Γι αυτό και εκείνη τους αντάμειψε με μαζικούς διορισμούς τραμπούκων χρυσαυγιτών σε εταιρία της Ζώνης. Ο φασισμός πάντα αποτελούσε απειλή για τα συνδικάτα και ήταν το σιδερένιο χέρι της εργοδοσίας.
Βαδίζοντας προς την Εργατική Πρωτομαγιά, αποκρούουμε αποφασιστικά το φασισμό και το ρατσισμό. Η ενότητα όλων των εργατών, μεταναστών και μη, είναι η απάντησή μας ενάντια στις προσπάθειες να μετατραπούν οι μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Υποστηρίζουμε αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις στα δικαστήρια Κορυδαλλού και απαιτούμε να διακοπεί κάθε κρατική επιχορήγηση στους νεοναζί. Να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές.
 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ


ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής   
 elme-alzefy.blogspot.com//[email protected]
                                                                                                     
                Άνω Λιόσια, 3/4/15,
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι: Τα προνόμια που αποκτούν - Τι θα ισχύει για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Αναλυτικά τα προνόμια που θα αποκτήσουν οι τρίτεκνοι - Τι ισχύει για τη μοριοδότηση στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι: Τα προνόμια που αποκτούν - Τι θα ισχύει για τις Πανελλαδικές εξετάσεις