Thumbnail
 Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

      Πάτρα 03/07/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Enterprise Risk Management”

για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), προσφέρει σε συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, 100 θέσεις για το Κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «MSc in Enterprise Risk Management».

Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Η έναρξη των σπουδών του Προγράμματος θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015, ενώ η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική.

Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει κατ΄ ελάχιστον 2 χρόνια. Προϋποθέσεις εισαγωγής στο Πρόγραμμα αποτελούν η κατοχή πτυχίου πρώτου κύκλου σπουδών (180-240 ECTS) και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο C1 σύμφωνα με το CEFRL).

Το συνολικό κόστος του Προγράμματος ανέρχεται στα 6.000€. Το κόστος κάθε Θεματικής Ενότητας ανέρχεται σε 1.000€ και το κόστος της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας σε 2.000€. 

Οι αιτήσεις καταθέτονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx?sLang=en έως την 25η  Ιουλίου  2015.

Μετά την υποβολή της αίτησης και όταν τους ζητηθούν, οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να αποστείλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου.
  • Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Προγράμματος (http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s3/progrspoudon/erm/), να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]  και [email protected]) ή να τηλεφωνούν στα: +35722411711  και 210-9097212,206,220. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...