Thumbnail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κοινή σύσκεψη των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών Δ.Ο.Ε., Ο.Λ.Μ.Ε. και Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον εκπαιδευτικό κόσμο  της χώρας  και  έγινε εκτενής αναφορά στις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών και στους τρόπους αντίδρασης των εκπαιδευτικών συνδικάτων στην ισοπεδωτική πολιτική  της κυβέρνησης. 
Διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για δημιουργία πανεκπαιδευτικού μετώπου,  συντονισμό και κοινή δράση.  Πρώτο βήμα η συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΟΛΜΕ  με συγκέντρωση στα γραφεία της  και πορεία προς το Σύνταγμα σήμερα 10/9/2013 στις 18.30 και συνέχεια αύριο 11/9/2013 με την κοινή συνέντευξη τύπου που θα δώσουν οι τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες στα γραφεία της ΟΛΜΕ στις 12.00.
 
Από τη Δ.Ο.Ε.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα