Thumbnail

Μετανιωμένος για την δολοφονία, αλλά υπερήφανος που είναι χρυσαυγίτης, δήλωσε ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά όπου απολογήθηκε από τις 9 το πρωί ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ο νεοναζί Γιώργος Ρουπακιάς.

"Μετάνιωσα αλλά είμαι περήφανος που είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής", δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανακρίτρια ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 45χρονος, κατά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, φέρεται να είπε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ τόνισε ότι είχε μια "χαλαρή" σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Τη μοναδική του σχέση με την οργάνωση, ο ίδιος τη συνέδεε μόνο μια διανομή τροφίμων στην οποία, όπως υποστήριξε, είχε πάρει μέρος. Σ΄αυτό τη σημείο πρόσθεσε, μάλιστα, ότι παλαιότερα ήταν ενταγμένος σε αριστερό κίνημα.
 
Αναφορικά με το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια της περιοχής και στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Τη στιγμή εκείνη, όπως ισχυρίστηκε, του επιτέθηκαν δύο ομάδες από άγνωστα άτομα και ασυναίσθητα χρησιμοποίησε το μαχαίρι. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι την ώρα του τραγικού γεγονότος ήταν μόνος του και δεν υπήρχαν άλλοι γνωστοί του.
 
Ο 45χρονος είπε, επίσης, ότι το θύμα δεν είχε στοχοποιηθεί, ενώ αναφορικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε τη στιγμή που βρισκόταν στην καφετέρια, ήταν από κάποιον γνωστό του που δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. 
 
Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με ισχυρή δύναμη αστυνομίας στη ΓΑΔΑ. Από εκεί θα μεταφερθεί στο Μεταγωγών και στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού, σε χρόνο που θα κρίνει η αστυνομία.
 
Πηγή: stokokkino.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα