Thumbnail
Φαρσοκωμοδία ήταν η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ

Για πρώτη πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά ο συνεντευξιαζόμενος ευχαρίστησε και έκλεισε μόνος του τη συνέντευξη! Ο πρωθυπουργός λέει  χαρακτηριστικά: «Τώρα είναι ώρα που θα κάνουν οι βουλευτές το καθήκον τους απέναντι στο Σύνταγμα και στον ελληνικό λαό που δεν θέλει εκλογές». Και πριν προλάβουν οι δημοσιογράφοι να πουν οτιδήποτε, ο Αντώνης Σαμάρας κλείνει μόνος τη συνέντευξη, λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ γιατί αυτήν την κρίσιμη ώρα έπρεπε να πούμε αυτά τα πράγματα».

Οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ, τον ακούνε χωρίς να διακόπτουν τον Αντώνη Σαμαρά να βγάζει το διάγγελμά του , το οποίο προφανώς και εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο.

«Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα» αναφέρει ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως «όσοι βουλευτές ψηφίσουν "παρών"αποδέχονται συνειδητά το ναμπει η χώρα σε μια καινούργια περιπέτεια».

«Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικός εκβιασμός, όσοι βουλευτές ψηφίσουν «παρών» πάει να πει ότι «συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, δηλαδή με τον πολιτικό εκβιασμό» σημείωσε.

Ο Γιάννης Τρουπής , ένας από τους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ, που να υπενθυμίσουμε πως είναι εκείνος που πρώτος  άνοιξε το πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, στις 8 το πρωί, στις 21 Αυγούστου 2013, δύο μήνες μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ,  έγραψε στο tweet του: 

Τρουπής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-books_foto_education.jpg
Λειτουργικές δαπάνες σχολείων - Καταγγελία εκπαιδευτικών: Ποιος Δήμος κωλυσιεργεί σκοπίμως;
Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» για την καθυστέρηση της κάλυψης λειτουργικών δαπανών των...
Λειτουργικές δαπάνες σχολείων - Καταγγελία εκπαιδευτικών: Ποιος Δήμος κωλυσιεργεί σκοπίμως;