Thumbnail
Συλλογή e-mail μελών Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την εκλογική διαδικασία στις 18 Μαρτίου καταγράφηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κατά την πρώτη σύγκληση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. στις 24 Μαρτίου 2015 συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. ως ακολούθως:

 

Σχολεία ευθύνης μελών Δ.Σ.

Σας ενημερώνομε ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν στην ευθύνη τους τα ακόλουθα  Δημοτικά Σχολεία και τα συστεγαζόμενα ή γειτονικά Νηπιαγωγεία:

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά το σύλλογο διδασκόντων, το σχολείο ή συνάδελφο/ισσα, σας καλούμε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου που έχουν την ευθύνη ενημέρωσης του σχολείου ή με τον πρόεδρο του συλλόγου, ώστε να υπάρχει άμεση παρουσία και παρέμβαση. Δηλώνουμε πως θα σταθούμε αταλάντευτα στο πλευρό των εκπαιδευτικών του συλλόγου, υπερασπιζόμενοι απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας ή διοίκησης, τις ανάγκες και τα δικαιώματα του κόσμου τις εκπαίδευσης.

ΘΕΜΑ : Συλλογή e-mail μελών Συλλόγου

Αποφασίστηκε ομόφωνα η συλλογή των προσωπικών e-mail μελών του Συλλόγου, οι οποίοι συναινούν να τα παραχωρήσουν, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των μελών για θέματα που τους ενδιαφέρουν. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι των σχολείων και νηπιαγωγείων αντίστοιχα να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου ή και στα προσωπικά e-mail των μελών του Δ.Σ. κατάλογο με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε κάθε σχολείο.

ΘΕΜΑ : Καταγραφή προθέσεων μελών του Συλλόγου οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε πιθανό πρόγραμμα-διαδικασία εξομοίωσης

Σας ενημερώνομε ότι έχει καταγραφή η επιθυμία πολλών εκπαιδευτικών ιδίως στην επαρχία, οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα εξομοίωσης, να συμμετάσχουν σε μια πιθανή μελλοντική διαδικασία εξομοίωσης. Στα πλαίσια αυτά και αφού προηγήθηκε μια πρώτη επαφή με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ αποφασίστηκε να καταγραφούν οι επιθυμούντες. Όσοι/ες είναι λοιπόν ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 30/3/15 στα μέλη του Δ.Σ. του  Συλλόγου ή να στείλουν μέιλ στη διεύθυνση του συλλόγου (b.syllogos.megas.alexandros@gmail.com ) κατ’ αρχάς τη θετική τους πρόθεση.

ΘΕΜΑ 5ο : Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα ο σύλλογος θα προχωρήσει στη διοργάνωση εκδήλωσης για «τα προβλήματα της εκπ/σης και των εκπαιδευτικών στα χρόνια της κρίσης» με ομιλητή πανεπιστημιακό ( θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση) και θα προσπαθήσει να οργανώσει πολιτιστική παρέμβαση με πρώτες σκέψεις την προβολή εκπαιδευτικών ταινιών και τη λειτουργία κινηματογραφικής ομάδας.

To  Δ.Σ. αποφάσισε να συμμετάσχει στη συνάντηση-σύσκεψη που καλούν η ΕΔΟΘ-Ν/Τ ΑΔΕΔΥ και οι ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης την ΠΕΜΠΤΗ 26/3 ώρα 6,30 στην ΕΔΟΘ, για την "οργάνωση κινητοποιήσεων και άλλων δραστηριοτήτων για τα θέματα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των σχολείων, της σίτισης, περίθαλψης, μεταφοράς των μαθητών, κάλυψης των κενών - διορισμούς και άλλα τοπικά προβλήματα". Σας καλούμε να ενημερώσετε τους συλλόγους των σχολείων σας για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη συνάντηση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ                                                                      ΑΛΒΑΝΟΥΔΗ ΖΩΗ

Β΄ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ     ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Πληροφορίες: Αγαπητός Θανάσης
τηλ. σχολείου: 2310310855
κιν.: 6976281776
e-mail:    [email protected]

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»