Thumbnail
Κατά τις πρωινές ώρες, αναγράφηκε σε αρκετά sites 

Κατά τις πρωινές ώρες, αναγράφηκε σε αρκετά sites  η εκ διαμέτρου αντίθετη είδηση, γεγονός που προκάλεσε – όπως ήταν απολύτως φυσικό- διαμαρτυρίες και δυσμενή σχόλια σε σχέση με την διακοπη λειτουργίας δύο σταθμών του Μετρό, Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα. 

Για κάποιο χρονικό διάστημα και η ίδια η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωνε στο επιβατικό κοινό, μέσω του site της, ότι οι δυο σταθμοί θα παρέμεναν κλειστοί, προφανώς επειδή τη συγκεκριμένη ενημέρωση είχε λάβει από την αστυνομία. Η επιλογή των «κατεβασμένων ρολών» όμως αποδείχθηκε, ευτυχώς, προσωρινή. 

Το ραδιόφωνο του «Κόκκινο» επικοινώνησε το μεσημέρι με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και έλαβε την απάντηση ότι οι σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.       

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κακός χαμός μεταξύ Νάταλι Κάκκαβα και Δημάρχου Σαρωνικού
Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σαρωνικού: «Φέρτε τη δημοσιογραφική σας ταυτότητα» – «Δεν χρειάστηκε να πάω στρατό»
Κακός χαμός μεταξύ Νάταλι Κάκκαβα και Δημάρχου Σαρωνικού: Φέρτε μας τη δημοσιογραφική σας ταυτότητα - Πήγες φαντάρος;
Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σαρωνικού: «Φέρτε τη δημοσιογραφική σας ταυτότητα» – «Δεν χρειάστηκε να πάω στρατό»
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Πανεπιστημιακοί ΕΚΠΑ: «Η επέκταση των Πειραματικών Σχολείων διευρύνει τις ανισότητες»
ΕΣΔΕΠ ΕΚΠΑ: Κατά της μετατροπής κάθε σχολείου σε Πειραματικό – «Χάνονται οι τοπικές κοινότητες»
Πανεπιστημιακοί ΕΚΠΑ: «Η επέκταση των Πειραματικών Σχολείων διευρύνει τις ανισότητες»