Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αναστολή της απεργίας των Καθηγητών - Ο αγώνας συνεχίζεται!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος, 2013 - 23:13 | Στην Κατηγορία:

Αναστολή της απεργίας των Καθηγητών - Ο αγώνας συνεχίζεται

Δεν πέρασε καμιά πρόταση στη συνέλευση Προέδρων των ΕΛΜΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρόλο που δεν ήταν λίγες η ΕΛΜΕ που είχαν αποφασίσει συνέχιση της απεργίας (κυρίως με τη μορφή της 5νθήμερης). Επίσης υπήρχαν ΕΛΜΕ οι οποίες είχαν αποφασίσει μετά την πρώτη ενδεικτική ψηφοφορία να ψηφίσουν την πρόταση απεργίας που θα συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους.

 

 

Ωστόσο εφόσον καμιά πρόταση απεργίας δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσοστό η συνέλευση των ΕΛΜΕ προχώρησε σε αναστολή της απεργίας.
 
Όλα δείχνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με ανοιχτά τα σχολεία, με τους καθηγητές να προχωρούν σε άλλες μορφές δράσης, τις οποίες θα αποφασίσουν σε εκ νέου σύγκληση της Ολομέλειας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
     
Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολείων από μαθητές. Κύκλοι του υπουργείου Παιδείας προσδιορίζουν ότι είναι περίπου 100, ενώ υπάρχουν άλλες εκτιμήσεις που υπολογίζουν ότι είναι διπλάσιες.
 
alfavita.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΠΑΜΕ: Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ/ΣΥΝΕΚ/ΠΕΚ-ΠΑΣΚ) λειτουργεί ως κυβερνητικός λαγός υπέρ της αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης!

Τώρα οι ΕΛΜΕ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να πάρουν δεκάδες αποφάσεις υπέρ της αποχής από κάθε διαδικασία της αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης.  

Αποχή από κάθε διαδικασία «αξιολόγησης»

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ