Thumbnail
Το πραγματικό του πρόσωπο απέναντι στο δοκιμαζόμενο λαό έδειξε ο Υπουργός Υγείας

Το πραγματικό του πρόσωπο έβγαλε για ακόμα μια φορά ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς σε συνάντησή του με εκπροσώπους των εργαζομένων και γιατρών στα Δημόσια νοσοκομεία, δήλωσε ευθαρσώς, ότι τους σιχαίνεται.

Σύμφωνα με το iatropedia, η πρόεδρος των εργαζομένων στο ασκληπιείο της βούλας και μέλος στο ΔΣ της ΟΕΝΓΕ, Δέσποινα Τοσονίδου, δέχτηκε  λεκτική επίθεση από τον υπουργό ο οποίος είπε ότι σιχαίνεται την απεργία. Μάλιστα σε έντονο και επιθετικό ύφος, είπε πως είναι ντροπή που απεργούν επειδή χάνουν το 25% του μισθού τους από την διαθεσιμότητα. Είπε επίσης, ότι είναι ευνοημένοι γιατί εργάζονται στο δημόσιο ενώ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν λιγότερα και εργάζονται περισσότερο.

Η συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό υγείας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την διαθεσιμότητα στην οποία μπαίνουν από 9 Απριλίου οι οδηγοί όλων των νοσοκομείων  με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία τους όπως  στην μεταφορά  αίματος υγειονομικού υλικού ακόμη και φαγητού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα