Thumbnail
Εξειδίκευση σε κλάδους που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής, αλλά και σύγχρονες προσεγγίσεις σε θέματα Διοίκησης

 

Μεταπτυχιακά σε Ευρώπη και Αμερική από τα ΕΛΠΕ

Εξειδίκευση σε κλάδους που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής, αλλά και σύγχρονες προσεγγίσεις σε θέματα Διοίκησης

Πρόγραμμα επτά υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στον Καναδά, στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελβετία υλοποιεί ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια.

Το πρόγραμμα είναι αγγλόφωνο και στοχεύει στην υποστήριξη άριστων φοιτητών, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με εξειδίκευση σε κλάδους που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής, αλλά και σύγχρονες προσεγγίσεις σε θέματα Διοίκησης και Στρατηγικής.

Οι υποτροφίες αφορούν την πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης, με μέγιστη διάρκεια τα δύο έτη, για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (Master's Degree).

Για το ακαδημαϊκό έτος 2013 / 2014 θα χορηγηθούν επτά συνολικά υποτροφίες, ως εξής:

  • Δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε θεματικές ενότητες που αφορούν Τομείς της Μηχανικής με έμφαση στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών (ΚΩΔ. ΤΟΜΕΑ: ΤΜΔ), όπως: Process and Chemical Engineering, Fuel Technology, Environmental Engineering και Maintenance Engineering.
  • Τέσσερις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε θεματικές ενότητες, που αφορούν Επιστήμες Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών (ΚΩΔ. ΤΟΜΕΑ: ΤΟΔ), όπως: ΜΒΑ, Finance and Economics, Petroleum Law & Policy, Petroleum Business Marketing and Management, Operations & Manufacturing Management και Information Technology / Systems.
  • Μία υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ερευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων (ΚΩΔ. ΤΟΜΕΑ: ΤΕΥ), με έμφαση στα εξής: Exploration / Petroleum Geophysics, Petroleum Geosciences ή Petroleum Engineering. Αξίζει να σημειωθεί πως η ηλικία των υποψηφίων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 29ο έτος (να έχουν γεννηθεί μετά την 31/12/1983), ενώ θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι Ελληνικών Πανεπιστημίων ή κάτοχοι ισότιμων τίτλων από εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Επίσης πρέπει να είναι αποδεκτοί (γραπτή προσφορά θέσης) σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών από εκπαιδευτικό ίδρυμα της επιλογής τους, στις χώρες του προγράμματος. Την επιστολή αποδοχής θα πρέπει να προσκομίσουν πριν από την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και όχι αργότερα από την 31η Μαΐου 2013.

Υποβολή αιτήσεων
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έως την 1η Απριλίου το Εντυπο Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση μαζί με τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Χειμάρρας 8Α, 151 25 Μαρούσι, Υπόψη Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου, με την ένδειξη «Πρόγραμμα Υποτροφιών 2013/ 2014» και αναγράφοντας απαραιτήτως τον αντίστοιχο «Κωδικό Τομέα».

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:[email protected] με θέμα τον αντίστοιχο «Κωδικό Τομέα» και επισυναπτόμενα τα δικαιολογητικά. Διευκρινίσεις παρέχονται στα τηλέφωνα: 210-68 87 479, 210-63 02 648 ή στο site www.helpe.gr.

ΕΘΝΟΣ

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PISA
«PISA»: Ένας ακόμα τρόπος κατηγοριοποίησης σχολείων και μαθητών
«Ήδη χάνονται διδακτικές ώρες σε πολλά σχολεία για να προετοιμαστούν οι μαθητές για την «ελληνική PISA», μένοντας πίσω στην ύλη και στο ευρύτερα...
«PISA»: Ένας ακόμα τρόπος κατηγοριοποίησης σχολείων και μαθητών
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο οι ανακοινώσεις για το Ψηφιακό Σχολείο
Τι θα περιλαμβάνει το Ψηφιακό Φροντιστήριο, το νέο MySchool, η ψηφιακή πλατφόρμα eParents - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει αύριο το Ψηφιακό Σχολείο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο οι ανακοινώσεις για το Ψηφιακό Σχολείο