Thumbnail

 

Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη.
 
Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο.
 
Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.
 
Το πρωί ένας μεσόκοπος γείτονας πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της 20χρονης κόρης του. Του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού. Ο πατέρας κλαίγοντας αναγνώρισε την κόρη του.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα ήταν μια άνεργη κοπέλα που έμενε στην οδό Μαυρομιχάλη.
 
enikos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας
Τι αναφέρει η απόφαση της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για την διαδικασία και τα κριτήρια πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας