Thumbnail
Σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του στην Ηλεία

 

Άγρια δολοφονημένη από πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα βρέθηκε στην Παλαιά Μανωλάδα γυναίκα ρουμανικής εθνικότητας.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη χτύπησε με τόσο μίσος σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να ξεψυχήσει.
 
Το πτώμα της γυναίκας βρήκε ο αδελφός της μαζί με έναν φίλο του, καθώς την αναζητούσε εδώ και δύο ημέρες. Την εντόπισαν τελικά σε μια καλύβα σε τραγική κατάσταση, καθώς ήταν βάναυσα κακοποιημένη και χτυπημένη, γυμνή από τη μέση και κάτω και με πολλαπλά τραύματα (σπασμένα άνω και κάτω άκρα, μώλωπες κτλ).
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-sxoleio
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγά μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
Περισσότερα πλάνα από το έδαφος δείχνουν τους δύο μαθητές λυκείου να εκτοξεύονται από τις σκάλες αλλά να συνεχίζουν να παλεύουν ακόμα και μετά την...
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγά μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες