Thumbnail

 

Η Ελλάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Πολωνίας και της Πορτογαλίας, σχεδιάζει να μην στείλει τραγούδι στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα γίνει στη Σουηδία.
 
Μιλώντας στο Βήμα 99,5 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στον διαγωνισμό της Eurivision ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα».
 
Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς στην ΕΡΤ και όπως τονίζουν στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου η απόφαση για αποχώρηση της Ελλάδας είναι σχεδόν βέβαιη, εκτός και αν βρεθεί κάποιος χορηγός που να αναλάβει τα έξοδα.
 
Πριν από λίγες μέρες, η Πολωνία και η Πορτογαλία ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από το διαγωνισμό για οικονομικούς λόγους.
 
Τον ίδιο σκεπτικισμό έχουν εκφράσει και εκπρόσωποι του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Ο πρόεδρος του ΡΙΚ, Μάκης Συμεού, δήλωσε ότι «με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Κύπρου, κάποιοι ίσως θεωρήσουν προκλητική την παρουσία του ΡΙΚ σε μια τέτοια εκδήλωση, για αυτό συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της ακύρωσης της κυπριακής συμμετοχής». 
 
 
tanea

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: 278 υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές
Οι προκηρύξεις για την χορήγηση υποτροφιών με επιλογή  θα αναρτηθούν τον Ιούνιο και οι προκηρύξεις για τη χορήγηση υποτροφιών με διαγωνισμό  θα...
ΕΚΠΑ: 278 υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές
διδακτορικο σε γάτο
Μαξ ο Διδάκτορας: Πανεπιστήμιο δίνει διδακτορικό σε ...γάτο!
Μάλιστα του χορήγησε διδακτορικό  στην «litter-ature» , λογοπαίγνιο που στα αγγλικά παραπέμπει στη λογοτεχνία αλλά και στην άμμο που χρησιμοποιούμε...
Μαξ ο Διδάκτορας: Πανεπιστήμιο δίνει διδακτορικό σε ...γάτο!