Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις συμβούλων στην «Ευρωπαϊκή Πίστη»


Δημοσιεύτηκε στις: Κυριακή, 16 Δεκέμβριος, 2012 - 13:21 | Στην Κατηγορία:
Κατηγορία: 

 

Προσλήψεις συμβούλων στην «Ευρωπαϊκή Πίστη»
 
Νέους συνεργάτες επιθυμεί να προσλάβει η εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών Ευρωπαϊκή Πίστη.
 
Ειδικότερα, η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της έναν ασφαλιστικό και έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο.
 
Ασφαλιστικός σύμβουλος: ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία σε ασφαλιστικό πρακτορείο ή ασφαλιστική εταιρεία, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ, επαγγελματική συμπεριφορά και θετικό τρόπο σκέψης και ηλικία άνω των 25 ετών.
 
Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι φιλόδοξοι, με ικανότητα διαπραγμάτευσης με επαγγελματικούς πελάτες και επιχειρήσεις.
 
Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστική σύμβαση με προμήθειες και bonus, υποστήριξη με πελατολόγιο για νέα ανάπτυξη εργασιών, σύγχρονο τρόπο διοίκησης και management, άρτιο μηχανογραφικό σύστημα υποστήριξης και διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ομαδική ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και σύνταξης και δυνατότητα ανάπτυξης σε management.
 
Χρηματοοικονομικός σύμβουλος: Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ηλικίας άνω των 25 ετών, χαρισματικός, φιλεργατικός, πειθαρχημένος, με ικανότητα ανάπτυξης πρωτοβουλιών και απόδοσης σε ένα εξελισσόμενο εργατικό περιβάλλον.
 
Η εταιρεία παρέχει πλήρη επαγγελματική και πιστοποιημένη μετεκπαίδευση, μηχανογραφική υποστήριξη και πελατολόγιο για την ανάπτυξη των παρεχομένων υπηρεσιών.
 
Αποστολή βιογραφικών & πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στη διεύθυνση: Ιφιγενείας 5, Τ.Κ. 14451, καθώς και στο φαξ 210 2856636. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-2856910, 210-2856630.
 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ
ΕΘΝΟΣ
 

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected].
 Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

loading...

Σχετικά Άρθρα

Εγκρίθηκαν 259 και 7 θέσεις σε εννέα δήμους

Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 266 νέων υπαλλήλων σε εννέα δήμους της χώρας έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών