Thumbnail
Πανελλαδικές 2013: Σήμερα τα στατιστικά
Πανελλαδικές 2013: Σήμερα τα στατιστικά
 
Σήμερα η ανακοίνωση των στατιστικών των φετινών εξετάσεων
Όλοι οι υποψήφιοι μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις προσπαθούν να υπολογίσουν σε ποια σχολή θα περάσουν. Αυτό βέβαια είναι λογικό αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή τη στιγμή προέχει η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου και να αφήσουν στην άκρη τις εντυπώσεις που τους δημιουργήθηκαν από την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Οι βαθμολογίες άλλωστε δεν πρέπει να επηρεάσουν τις επιλογές τους στο μηχανογραφικό δελτίο (μη σας φαίνεται περίεργο) καθώς πρέπει να σκεφτούν τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους, τις πόλεις που πιθανόν να μπορούν να μετακομίσουν για σπουδές, τα επαγγελματικά δικαιώματα κ.ά.
 
Οι Βάσεις 2013 που θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου δεν καθορίζονται μόνο από τις επιδόσεις των υποψηφίων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Σημαντικό ρόλο, επίσης, παίζουν οι επιλογές των υποψηφίων στο μηχανογραφικό δελτίο αφού τα κριτήρια πλέον δεν είναι ίδια για όλους τους υποψήφιους (π.χ. η πόλη). Τέλος, ένας άλλος παράγοντας είναι ο αριθμός των εισακτέων ανά τμήμα που φέτος ειδικά με την αναμόρφωση του ακαδημαϊκού χάρτη και το σχέδιο ΑΘΗΝΑ θα επηρεάσει τον καθορισμό των βάσεων σε σημαντικό βαθμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα