Thumbnail
 Οριστικοποιήθηκαν 2.654 μετεγγραφές από ένα τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ σε άλλο

Οριστικοποιήθηκαν 2.654 μετεγγραφές από ένα τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ σε άλλο

Οι δικαιούχοι υποψήφιοι ανέρχονταν σε 3.864
 
Ο αριθμός των 2.654 ατόμων θα μετεγγραφεί τελικά από ένα τμήμα Ιδρύματος της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας, σε άλλο της προτίμησης τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.
 
Πρόκειται για τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταφοράς θέσεων επιτυχόντων στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου του σχολικού έτους 2011-12 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμιας εκπαίδευση της χώρας. Ο αριθμός των τελικών δικαιούχων υποψηφίων ανέρχεται σε 3.864, εκ των οποίων εγκρίνεται η μεταφορά θέσης εισαγωγής σε 2.654.
 
Οι αιτούντες μεταφοράς θέσης εισαγωγής μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα http://solon.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον κωδικό ασφαλείας, τον οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους.
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αποτελέσματα της διαδικασίας μεταφοράς θέσης εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου

 

Έκδοση αποτελεσμάτων της διαδικασίας μεταφοράς θέσεων επιτυχόντων στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου του σχολικού έτους 2011-2012 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταφοράς θέσης εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του και στη διεύθυνση http://solon.minedu.gov.gr.

Ο αριθμός των τελικών δικαιούχων υποψηφίων ανέρχεται σε 3.864, εκ των οποίων εγκρίνεται η μεταφορά θέσης εισαγωγής σε 2.654.

Οι αιτούντες μεταφοράς θέσης εισαγωγής καλούνται να εισέλθουν στην ιστοσελίδα http://solon.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον κωδικό ασφαλείας, τον οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών
Τι αλλάζει με απόφαση του υπουργού Παιδείας στην κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών