Thumbnail
Ζητείται 1 θέση ειδικού συμβούλου στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση για την πλήρωση της θέσης του ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης προς την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, Δ/νση Διοίκησης ,Τμήμα Γραμματείας ( Διοικητήριο , 1ος όροφος ,γραφείο 117, 691 00 Κομοτηνή,) από Δευτέρα 4-2-2013 μέχρι και την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 (τελευταία ημέρα πρωτοκόλλησης της αίτησης).

Προσόντα: Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται:

Α) Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο ν.3528/2007.

Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή Διπλώματος Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ή ισότιμου πτυχίου ή διπλώματος της αλλοδαπής.

Γ) Να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

Δικαιολογητικά: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν: Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η Αίτηση πρέπει να συνοδεύεται με συνημμένα:

1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου ή των τίτλων σπουδών τους. Σε περίπτωση που ο τίτλος αποκτήθηκε στην αλλοδαπή απαιτείται επιπλέον επίσημη μετάφραση του τίτλου και επικυρωμένο αντίγραφο της αναγνώρισης του τίτλου ως ισότιμου της ημεδαπής

2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει αυτής των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών που αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).

3. Βιογραφικό σημείωμα και νομίμως επικυρωμένα Πιστοποιητικά /βεβαιώσεις ως και οποιοδήποτε πρόσφορο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η ανωτέρω ειδίκευση.

4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι:

Α. Έλαβε γνώση των αρμοδιοτήτων και δεσμεύσεων του Ειδικού Συμβούλου, όπως αναγράφονται στο άρθρο 243 του Ν.3852/2010 και ότι γνωρίζει ότι η θέση διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις των παραγράφων 5 έως και 13 του άρθρου 67 του Ν.1416/1984

Β. Τα αναφερόμενα στο Βιογραφικό σημείωμα στοιχεία είναι αληθή.

Γ. έχει τα γενικά προσόντα διορισμού και δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα διορισμού υπαλλήλων (άρθρα 4-10 ν.3528/2007)και ότι δεν κατέχει άλλη θέση στο Δημόσιο Τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ.3 του ν.1256/1982.

5.Κάθε τυχόν άλλο στοιχείο που τεκμηριώνει τα προσόντα και την καταλληλότητα επιλογής τους .

Διευκρινίζεται ότι:

1. Η επιλογή θα γίνει κατά την κρίση και με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 243 του Ν.3852/2010(ΦΕΚ 27 Α) και την με αριθμ. 55 και Αρ.Πρωτ.74802/29-12-2010 Εγκύκλιο του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

2. Ό προσλαμβανόμενος ως ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην έδρα του Αντιπεριφερειάρχη ( Κομοτηνή)

3. Η διαδικασία πρόσληψης διέπεται από τις διατάξεις των παραγράφων 5 έως και 13 του άρθρου 67 του Ν.1416/84 όπως ισχύει.

4.Η θητεία του Ειδικού Συμβούλου διαρκεί όσο και η θητεία του Αντιπεριφερειάρχη, ο δε προσλαμβανόμενος θα έχει σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και επομένως θα διέπεται από τις σχετικές διατάξεις για αυτή την κατηγορία προσωπικού (π.χ. άδειες κ.λ.π).

5.Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που προσληφθεί δικηγόρος αναστέλλεται η άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος και σε όσους έχουν την ιδιότητα ελεύθερου επαγγελματία, η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση καθηκόντων του Ειδικού Συμβούλου.

6.Η αμοιβή θα καλυφθεί από τον Τακτικό Προϋπολογισμό της Περιφέρειας ΑΜΘ.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραγωδία στο Πικέρμι: Νεκρός σε τροχαίο οδηγός που προσέκρουσε σε κολώνα
O 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ
Τραγωδία στο Πικέρμι: Νεκρός σε τροχαίο οδηγός που προσέκρουσε σε κολώνα
ypoyrgeio paideias
Υπουργείο Παιδείας: Το ΦΕΚ με τις νέες κατηγορίες ποινών των μαθητών και οι ευθύνες του Συλλόγου διδασκόντων
ΦΕΚ 2531/29-4-2024 Τροποποίηση της υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/ 21-5-2019 υπουργικής απόφασης «Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της...
Υπουργείο Παιδείας: Το ΦΕΚ με τις νέες κατηγορίες ποινών των μαθητών και οι ευθύνες του Συλλόγου διδασκόντων
parapono
Σε επιστολή 4.000 χρόνων: Το αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του
Λεπτομέρεια της επιστολής του Iddin-Sin προς την μητέρα του, που φυλάσσεται στο Μουσείο του Λούβρου (αριθμός καταλόγου AO 8372, TCL 18.111) (Φωτό:...
Σε επιστολή 4.000 χρόνων: Το αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του