Thumbnail
Στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης για τη «σωτηρία» της χώρας υπάγεται και το σκεπτικό των τελευταίων μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Δ. Ε.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ» ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης για τη «σωτηρία» της χώρας υπάγεται και το σκεπτικό των τελευταίων μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Δ. Ε.
Όχι μόνο είναι οι λιγότερες που έγιναν ποτέ, αλλά και αυτές που πραγματοποιήθηκαν, έγιναν μονομερώς αγνοώντας δηλαδή τις εισηγήσεις των ΠΥΣΔΕ, ουσιαστικά δηλαδή ερήμην των εκπαιδευτικών.
Επί παραδείγματι στον άμοιρο ευθυνών νομό Μεσσηνίας, αν και είχαν ζητηθεί από το ΠΥΣΔΕ πέντε φιλόλογοι και καθόλου μαθηματικοί, μετατέθηκαν εκεί είκοσι ένας (21) φιλόλογοι και εννέα (9) μαθηματικοί. Στο δε γειτονικό νομό Ηλείας, ενώ είχαν ζητηθεί δεκαπέντε φιλόλογοι και δώδεκα μαθηματικοί, τελικά δε στάλθηκε κανείς, αντιθέτως έφυγαν τρεις φιλόλογοι και έξι μαθηματικοί, οι περισσότεροι από αυτούς για τον προαναφερόμενο γειτονικό νομό.
Παρατηρούμε λοιπόν ότι τα κριτήρια των μεταθέσεων είναι τα πιο «διαφανή» από ποτέ. Κάθε σχέση με πρόσωπα αξιώματα και μουσεία είναι εντελώς συμπτωματική!

Εκπαιδευτικοί του νομού Ηλείας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα