Thumbnail
Δέκα υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε Έλληνες 

 

Η Κυπριακή Δημοκρατία χορηγεί δέκα υποτροφίες για μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου σε Έλληνες σπουδαστές, οι οποίοι θα γίνουν δεκτοί στο Πρόγραμμα MBA πλήρους φοίτησης το Σεπτέμβριο του 2013, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το συνολικό ύψος των διδάκτρων για όλη τη διάρκεια του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA είναι 10.250 ευρώ, ενώ οι κατηγορίες υποτροφιών είναι οι ακόλουθες:
 
α) Πέντε υποτροφίες ύψους μέχρι και 5.125 ευρώ.
β) Πέντε υποτροφίες ύψους μέχρι και 3.416 ευρώ.  
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, «η διάρκεια του προγράμματος πλήρους φοίτησης είναι δώδεκα μήνες και διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Έχει δε σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αποφοίτων και εργαζομένων επαγγελματιών. Τα προγράμματα MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου στοχεύουν στην παροχή μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς και τη σύγχρονη φιλοσοφία στη διοίκηση».
 
 
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για να δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου από αναγνωρισμένο Ίδρυμα, να έχουν καλή ακαδημαϊκή επίδοση και τουλάχιστον τρία έτη επαγγελματικής πείρας καθώς και δύο συστατικές επιστολές και τέλος να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας με πιστοποιητικό επιτυχίας σε εξετάσεις TOEFL ή IELTS ή CCE ή ισότιμο, εκτός των περιπτώσεων απόκτησης τίτλου από πανεπιστήμιο του οποίου η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική.
 
 
Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων η 31η Μαρτίου 2013, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, τις υποτροφίες και τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.mba.ucy.ac.cy και να επικοινωνούν απαραιτήτως με το Πανεπιστήμιο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +357 22893600 με τους υπεύθυνους καθηγητές του Προγράμματος MBA κ.κ. Ανδρέα Σωτηρίου, Ανδρέα Χαρίτου και Γιώργο Χατζηνικολάου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΘ
Καταγγελία «βόμβα» για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης: Eνημέρωσαν ασθενή ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη βιοψία
«Φοβάμαι ότι υπάρχουν κι άλλες βιοψίες, που ενδεχομένως δεν έχουν εκτιμηθεί»
Καταγγελία «βόμβα» για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης: Eνημέρωσαν ασθενή ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη βιοψία