Thumbnail
  Κάθε χρόνο, η Google αποκαλύπτει...   μέσω του Zeitgeist τη λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για να δείξει την τάση του διαδικτύου...

 

Κάθε χρόνο, η Google αποκαλύπτει...
 
μέσω του Zeitgeist τη λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για να δείξει την τάση του διαδικτύου...
 
Η μεγαλύτερη τάση αναζήτησης του 2012 είναι με διαφορά το Euro 2012 κάνοντας την έκπληξη και αφήνοντας πίσω αναζητήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τελικά κατέλαβαν την δεύτερη θέση.
 
Στις κορυφαίες θέσεις επίσης φιγουράρουν το iPad3 και το Κορεάτικο Pop τραγούδι Gangnam Style, το οποίο μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ περισσότερων θεάσεων στην ιστορία του Υou Τube με νούμερο που αγγίζει το 1 δισ. προβολές.
 
Παρά το γεγονός ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν δεύτεροι στη λίστα, έγιναν πολλές αναζητήσεις για μεμονωμένους αθλητές με τον Γιουσέιν Μπολτ, τον Μάικλ Φελπς και τον Ρότζερ Φέντερερ να βρίσκονται στην κορυφή.
 
Όπως αναμενόταν, το iPad ήταν το δημοφιλέστρο γκάτζετ στις αναζητήσεις, με δεύτερο το iPad mini και τρίτο το Samsung Galaxy S3 που πέρασε μπροστά από το iPhone 4S στην άτυπη μονομαχία των δυό τους.
 
Στις ταινίες, το Skyfall, η νέα ταινία του Τζέημς Μποντ φιγουράρει στην πρώτη θέση, ενώ η δημοφιλέστερη ερώτηση στο Google ήταν για μια ακόμη χρονιά η "τι είναι η αγάπη;".
 
Πηγή: thestival

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»