Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Λευκά Κράνη" και μαύρα ψέματα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Απρίλιος, 2018 - 10:59 | Στην Κατηγορία:

** ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» ( στήθηκε το 2013 από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες). Είναι η ΜΚΟ που "ανακάλυψε" τα χημικά του συριακού στρατού σε βάρος αμάχων στην Ντούμα της ανατολικής Γκούτα.
 ** Μόλις τελειώσει το γύρισμα και η φωτογράφιση για τα δυτικά μμε, οι νεκροί από τα χημικά ...ανασταίνονται για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφιση.
 ** Από ώρα σε ώρα αμερικανοί και δυτικοί μάλλον θα εξαπολύσουν τις αιματηρές επιθέσεις τους με βασικό στόχο να περιορίσουν την εξάπλωση του ανταγωνιστή τους, της Ρωσίας πάνω σε ένα ματωμένο λαό και μια λεηλατημένη χώρα.
 ** Δεν είναι κάποιοι τρελλοί που παίζουν με κουμπάκια όπως διατείνονται κάποιοι "πολυπράγμωνες". "Είναι οι ιμπεριαλιστές και ο αδυσώπητος ανταγωνισμός τους ηλίθιε"...

 

Γιάννης Αδριανός


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα