Thumbnail

 

Ιερή ηλεκτρονική πλατφόρμα ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ήμαρτον!

 

- Με μεγάλη χαρά και αγαλλίαση ψυχής πληροφορήθηκα πως η Εκκλησία της Ελλάδας θα διαθέσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ για δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας και ότι έχει διαθέσει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για συσίτια.

- Επιτέλους! Θα μπορεί ο κάθε πιστός να προσεύχεται on line. Θα μπορεί να παρακολουθεί μέσω διαδικτύου όποια Θεία Λειτουργία επιθυμεί, σε όποια εκκλησία θέλει με όποιον παπά του αρέσει.

- Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα βάφτισης και γάμου μέσω internet. Το θεάρεστο κήρυγμα του Άνθιμου και άλλων αρχιεπισκόπων θα μπορεί να ακούγεται στα πέρατα του κόσμου.

- Μετά την επιτυχία της κυκλοφορίας σε CD από εφημερίδα των Θείων Λειτουργιών του Μακαριστού Χριστόδουλου, δίνεται η δυνατότητα, με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα και σε άλλους αρχιεπισκόπους να αναδειχτούν.

- Οι 50 καλύτερες Λειτουργίες θα βραβεύονται στο τέλος κάθε χρονιάς και θα κυκλοφορούν σε συλλεκτικά CD.

- Θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού ανάματος κεριού και ηλεκτρονικής κατάθεσης οβολού για το φιλανθρωπικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας με υπεύθυνο γνωστό πρώην τραπεζίτη και νυν φυγόδικο.

- Ακόμη, θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικού φιλιού για όλες τις θαυματουργές εικόνες καθώς επίσης και δυνατότητα ηλεκτρονικού αγγίγματος της εικόνας.

- Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα περιλαμβάνεται και ξεχωριστός χώρος που θα μπορεί να εξυπηρετεί όποιον θέλει να προβεί σε κάποιο ηλεκτρονικό τάμα.

- Επίσης, θα περιλαμβάνει on line ανταποκρίσεις από όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες και τα μοναστήρια της χώρας αλλά και ολόκληρης της γης, με συνεντεύξεις πιστών και ιερωμένων.

- Με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα θα υποστηρίζονται και θα συντονίζονται ενέργειες ανταλλαγής οικοπέδων. Έχει βρεθεί και ο πλέον κατάλληλος συντονιστής. Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε!

- Η παραπάνω δράση, έχει ενταχθεί σε σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

«Άγια Ανάπτυξη» που θα έλεγε και ο Αντώνης μας ο πρωθυπουργός μας.

- Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα ο Δένδιας με συγκίνησε με την ειλικρίνεια και την ευθύτητά του όταν παραδέχτηκε μπροστά στις κάμερες πως το κράτος, σε ορισμένες περιπτώσεις (ελαχιστότατες) είναι απόν.

- Αυτό το ξέσπασμα ευθύτητας και ειλικρίνειας τον έπιασε μετά τον τραυματισμό των μεταναστών στη Μανωλάδα, κατά τη διάρκεια σκοποβολής των τριών μπράβων-επιστατών.

- Ανακοίνωσε άμεσα τη δημιουργία σκοπευτηρίου με ζωντανούς στόχους στην περιοχή της Μανωλάδας που θα μπορεί να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Πελοποννήσου.

- Στην πλατεία Συντάγματος πάντως το κράτος δεν απουσιάζει ούτε λεπτό. Α! Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Μην είστε μετριόφρων κύριε Δένδια μου.

 - Από την τοπική αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση καταδίκης της ενέργειας των τριών επιστατών να πυροβολήσουν, στο ψαχνό, 200 μετανάστες που έμεναν απλήρωτοι για 6 μήνες.

- Τι να σου κάνουν και οι αστυνομικοί; Όπως περνούσαν από τα χωράφια και δοκίμαζαν φράουλες, νόστιμες τις έβρισκαν. Πώς θα μπορούσαν να μην τις έβρισκαν νόστιμες αφού ήταν ποτισμένες με αίμα;

- Όμως ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως μέσα σ’αυτό το επιχειρηματικό πρότυπο της Μανωλάδας, το οποίο υμνήθηκε ακόμη και από τον GAP, θα στηνόταν «η παρανομία της φράουλας»;

- Αύριο αρχίζει η δίκη του Άκη. Θα τον θυμηθούν οι παλιοί του σύντροφοι ή θα ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν και δεν γνώριζαν;

- Την αναστολή του μνημονίου πρότεινε ο Αλέξης και έσπευσε να το μαζέψει άρον-άρον. Το γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Όχι το γιατί μίλησε για «αναστολή» αλλά το γιατί έσπευσε να το διορθώσει.

- Η κυβέρνηση αποφάσισε πως πρέπει να προστεθούν στο κυβερνητικό σχήμα άλλοι 6 αναπληρωτές υπουργοί. Στόχος να φτάσουν στα 50 μέλη. Εδώ που τα λέμε, το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης χρειάζεται έναν αναπληρωτή.

- Δεν βγαίνει η δουλειά με έναν υπουργό μόνο. Και το Υπουργείο Τουρισμού, επίσης πρέπει να ενισχυθεί. Καλοκαίρι έρχεται. Ποιος θα μοιράζει γαρύφαλλα έξω από τα κρουαζιερόπλοια; Η κυρία Κεφαλογιάννη μόνη της;

- Τελείωσε και το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ με την εκλογή νέου γενικού γραμματέα. Το μπαλάκι τώρα περνάει στο λαό που πρέπει επιτέλους να αρχίσει να καταλαβαίνει.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

2015_kinitopoiiseis_oiele-denpoleitai-27noe.jpg
ΟΙΕΛΕ: Συναντήσεις με πολιτικά κόμματα για τις αναφορές της Ομοσπονδίας προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για εργασιακά ζητήματα
Η ΟΙΕΛΕ ετοιμάζει δύο αναφορές στα ευρωπαϊκά όργανα: Για τις απολύσεις λόγω διάκρισης (φύλου, κοινωνικών φρονημάτων, ηλικίας κ.λπ.) και για τη μη...
ΟΙΕΛΕ: Συναντήσεις με πολιτικά κόμματα για τις αναφορές της Ομοσπονδίας προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για εργασιακά ζητήματα
πιερρακακησ
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ο Πιερρακάκης ζητά αποσπάσεις 88 εκπαιδευτικών για να παραδίδουν διαδικτυακά μαθήματα
Οι αποσπάσεις θα γίνουν στο Τμήμα Δ΄ Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων, της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για...
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ο Πιερρακάκης ζητά αποσπάσεις 88 εκπαιδευτικών για να παραδίδουν διαδικτυακά μαθήματα
Ρατσιστική επίθεση από δήμαρχο Περάματος
Απαράδεκτο: Ρατσιστικό επεισόδιο από Δήμαρχο που βρίζει και καταβρέχει μικρά παιδιά (Video)
«Η οργή που αισθανόμαστε όλες και όλοι για τις αδιανόητες, άκρως ρατσιστικές ενέργειες του Δημάρχου Περάματος κατά ομάδας αστέγων δεν μπορεί να...
Απαράδεκτο: Ρατσιστικό επεισόδιο από Δήμαρχο που βρίζει και καταβρέχει μικρά παιδιά (Video)
Πανελλήνιες 2021: Οι βάσεις για τις Ιατρικές Σχολές
Φοιτητές: «Χαστούκι» στην κυβέρνηση από τη... ΔΑΠ Ιατρικής! Ζητά απόσυρση Υ.Α. για έναρξη Ειδικότητας από τους νέους Ιατρούς
ΔΑΠ Ιατρικής Παν.Πατρών: Ο Βαθμός Πτυχίου σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο για αμεσότερη έναρξη ειδικότητας.
Φοιτητές: «Χαστούκι» στην κυβέρνηση από τη... ΔΑΠ Ιατρικής! Ζητά απόσυρση Υ.Α. για έναρξη Ειδικότητας από τους νέους Ιατρούς