Ένταση στα δικαστήρια Βόλου: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπόδισε την έξοδο στην πρόεδρο
Τέσσερις αστυνομικοί την συνόδευσαν στο γραφείο της

Ένταση προκλήθηκε σήμερα (10/05) στα δικαστήρια Βόλου με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα. Κωνσταντοπούλου βρισκόταν στα δικαστήρια του Βόλου με την ιδιότητα του δικηγόρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης για τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για το Νερό, η πρόεδρος της έδρας έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άνδρας από το κοινό του δικαστηρίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προβολής του βιντεοληπτικού υλικού πλησίαζε την έδρα εξαπολύοντας πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Κωνσταντοπούλου και ενώ η πρόεδρος της έδρας αποχωρούσε από την αίθουσα μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να σταθεί εμπόδιο στην έξοδό της, ενώ της ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την εντολή που εκείνη είχε δώσει. Χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι συνόδευσαν την πρόεδρο στο γραφείο της.

Λίγη ώρα αργότερα και, ενώ η εισαγγελέας επέστρεφε στο γραφείο της η κ. Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά της μην επιτρέποντάς τη διέλευσή της. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν διάδρομο στην εισαγγελέα προσπαθώντας να απομακρύνουν την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία τους φώναζε «μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να υποδείξει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mlkke.jpg
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές
«Όταν λέμε "Έξω από την ΕΕ" εννοούμε και εργαζόμαστε για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Εννοούμε παλλαϊκό αγώνα για την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας,...
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές