Δολοφονία Λυγγερίδη
Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος για τα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη, μετά την απολογία του.

Πρόκειται για τον «Κοντό», στον οποίο αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην εξέλιξη των επεισοδίων. Μάλιστα θεωρείται και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού. Ο 40χρονος κατηγορούμενος ,σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την εμπλοκή του στα επεισόδια.

Τι δείχνει η δικογραφία

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο προφυλακιστέος συνεργάστηκε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, και ήταν εκείνος που «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Στο μεταξύ ο μάνατζερ του τράπερ, που στο παρελθόν είχε ποινική εμπλοκή σε οπαδικές υποθέσεις, φέρεται να αρνείται όσα του αποδίδονται, ισχυριζόμενος πως την ώρα των επεισοδίων έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη, ήταν σε fast food.

Ο κατηγορούμενος αποδίδει την εμπλοκή του στην υπόθεση στην άρνηση του να τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που του προτάθηκε, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία για τα οποία, όπως φέρεται να αναφέρει, δεν είχε καμία γνώση.Επιπλέον, υποστηρίζει πως έχει μπει στο στόχαστρο και οπαδών της ομάδας στο «παιχνίδι» ανταγωνισμού για το ποιοι θα έχουν αποφασιστική επιρροή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Νέα μελέτη: Ερευνητές εντόπισαν πως ο άνθρωπος έχει πυξίδα μέσα στο κεφάλι του
Οι ερευνητές με χρήση τεχνολογίας εγκεφαλογραφήματος μελέτησαν τα σήματα του εγκεφάλου στους συμμετέχοντες στην έρευνα καθώς αυτοί κινούσαν το κεφάλι...
Νέα μελέτη: Ερευνητές εντόπισαν πως ο άνθρωπος έχει πυξίδα μέσα στο κεφάλι του