Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του- «Με προκάλεσε» είπε
Ο 50χρονος ομολόγησε κάποιες από τις πράξεις του και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 51ετών άνδρας από το Ηράκλειο, που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, αλλά και κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε από την πρώτη στιγμή τη συνεύρεσή του με το ανήλικο τότε βαφτιστήρι του που σήμερα είναι 20 ετών, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη δύο φορές, ενώ δεν δέχθηκε ότι έχει πειράξει τα δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τα στοιχεία που προέκυψαν στην προανάκριση.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019 .

Το βίντεο που τον καίει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πορνογραφικό υλικό που δείχνει την αποτρόπαιη πράξη του. Ειδικότερα, το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο 50χρονος, για να το έχει ως απόδειξη ότι το παιδί, που τότε ήταν 15 ετών, τον προκάλεσε. Όπως είπε, στο βίντεο, φαίνεται ότι η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό. Επίσης, υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη στο γραφείο του και το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ουδέποτε πείραξε τα κορίτσια και απέδωσε τις αναφορές τους σε υπερβολές των οικογενειών, μετά το σοκ των αποκαλύψεων.

Ο 50χρονος φέρεται να ασχολείται επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες και σύμφωνα με πληροφορίες ερασιτεχνικά με τη μουσική.

Το ιστορικό της κακοποίησης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανθρωπολογοι
«Ανθρωπολογία, Εθνογραφία σε/για αβέβαιους καιρούς»: Ξεκινά την Παρασκευή στο ΠΑΜΑΚ το 2ο Διεθνές Συνέδριο Συλλόγου Κοινωνικών Ανθρωπολόγων
Παράλληλα με το Συνέδριο θα γίνουν Εργαστήρια, προβολές εθνογραφικών ταινιών και θα παρουσιαστούν εκδόσεις σχετικές με την Κοινωνική Ανθρωπολογία.
«Ανθρωπολογία, Εθνογραφία σε/για αβέβαιους καιρούς»: Ξεκινά την Παρασκευή στο ΠΑΜΑΚ το 2ο Διεθνές Συνέδριο Συλλόγου Κοινωνικών Ανθρωπολόγων