viasmos
Καταγγελίες και από άλλα δύο παιδιά

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) απολογείται ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του πνευματικού του παιδιού, το οποίο έχει ενηλικιωθεί, την ώρα που στη δικογραφία, υπάρχει αναφορά για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος δύο κοριτσιών, 24 και 17 ετών σήμερα, όταν ήταν σε ηλικία 5-6 ετών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η περίπτωση των δύο κοριτσιών είναι διαφορετική από αυτή του 18χρονου. Για τον τελευταίο υπάρχει βίντεο, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να ισχυριστεί ότι «είναι άρρωστος» και «έχει μετανιώσει».

Πώς αποκάλύφθηκε ο νονός

Η πρώτη αποκάλυψη φέρεται να έγινε τα Χριστούγεννα, όταν οι γονείς του 18χρονου έκαναν τραπέζι στον νονό του γιου τους. Όμως το παιδί άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και οι γονείς θέλησαν να μάθουν τι τον απασχολεί. Τότε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποια πράγματα, για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από 9 ετών, όμως χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες για να πειστεί να μιλήσει στις Αρχές.

Ο 18χρονος και η αδερφή του έδωσαν αναλυτική κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα