astinomikoi
Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι για τη φτωχοποίηση

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το πρωί της Παρασκευής (17/5), οι οποίοι καταγγέλλουν τη φτωχοποίησή τους και εξαπολύουν πυρά κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων σήκωσε πανό που γράφει «Ως Εδώ».

astinomikoi

Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων διαμαρτύρονται καθώς αιφνιδιαστικά την Μεγάλη Τετάρτη  ψηφίστηκε τροπολογία που κατατέθηκε τη Μεγ. Δευτέρα στη Βουλή, και προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση αστυνομικών από την επαρχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, για τρείς μήνες, χωρίς όμως να απαιτείται η σύμφωνη γνώμη τους, ενώ παράλληλα μειώνεται και η αποζημίωση για τις διανυκτερεύσεις τους από τα 80-100 ευρώ, στα 30.

Μάλιστα τότε διαμαρτυρόμενοι αστυνομικοί αποδοκίμασαν σε έντονο ύφος τον κ. Νικολακόπουλο για τις πρόσφατες αποφάσεις για τον κλάδο τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε σύσκεψη που ακολούθησε, του κ. υφυπουργού με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, απλώς επιβεβαιώθηκε η διάσταση απόψεων, όπως φρόντισαν να τονίσουν στις δηλώσεις που ακολούθησαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα